"NISMO MI ROKFELERI!" HALKIDIKI UDARIO PO PARADAJZ TURISTIMA! Srbima nisu dali da NAHRANE DETE - gazda napao majku: Ovo nigde nisam videla!

Autor:

Svet

17.08.2023

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka je objavila da su zaposleni u baru sprečili da nahrani svoje malo dete hranom koju je ponela iz smeštaja.

"NISMO MI ROKFELERI!" HALKIDIKI UDARIO PO PARADAJZ TURISTIMA! Srbima nisu dali da NAHRANE DETE - gazda napao majku: Ovo nigde nisam videla!

Foto: Shutterstock

Leto u Grčkoj donelo je sa sobom niz pritužbi turista koji su ostali nezadovoljni uslugama na plažama. Poslednji slučaj potresa popularni bar na Halkidikiju, gde se rasplamsao skandal nakon što je jedna majka na društvenim mrežama iznela svoje nezadovoljstvo.

Majka je objavila da su zaposleni u baru sprečili da nahrani svoje malo dete hranom koju je ponela iz smeštaja. Situacija je eskalirala kada su je primorali da naruči hranu iz bara po visokim cenama.

- Čitavu plažu su zauzeli lokali. Ne možeš ni da dođeš na plažu ako ne zakupiš ležaljke ili ne sedneš u njihov kafić. Imamo dvoje male dece i u haosu smo zaboravili suncobran. Nije nam bilo druge nego da uzmemo ležaljke - požalila se majka.

Prema njenim rečima, cela plaža je bila rezervisana za lokale i turisti nisu mogli pristupiti obali bez zakupljenih ležaljki ili konzumiranja u barovima. Ona je sa suprugom i dvoje dece bila primorana da iznajmi ležaljke po ceni od 10 evra po komadu. Problem je nastao kada je želela da nahrani svoje dete hranom iz frižidera koju su poneli sa sobom.

Foto: pixabay.com

 

Majka je istakla da je hrana na plaži bila očajnog kvaliteta i da su zbog toga poneli hranu za svoju decu. Međutim, zaposleni su im zabranili da koriste tu hranu i na kraju su bili primorani da naruče lošu hranu iz bara. Majka je opisala ovaj incident kao napad na porodicu i osudila zabranu nahrane deteta na plaži.

- Hrana je ovde očajna, pa u frižideru nosimo hranu za decu. Za ćerku smo napravili posebno, a kada su videli da odmotavam hranu odmah su prišli i napravili problem. Na kraju su mi neljubazno rekli da idem u kola da hranim dete. Kako smo već platili ležaljke i sve, na kraju smo naručili i njihovu očajnu hranu po paprenim cenama, nismo mi Rokfeleri - rekla je majka dodajući da u životu nije doživela takav "atak na porodicu".

Vlasnik bara, međutim, demantovao je tvrdnje majke. On je rekao da ne postoji praksa zabrane nahrane dece hranom koju su doneli. Dodao je da čak i čuvaju hranu za decu u svojim frižiderima. Ipak, u ovom slučaju je tvrdio da majka nije pridržavala pravilo da hrana iz frižidera ne sme prvo biti konzumirana od strane odraslih, već isključivo od strane dece.

Republika

Foto: Republika.rs

 

- Ljudi, platili smo ležaljke kao da su od zlata. Tragedija, ovo nigde nisam videla - pisala je majka na Fejsbuku i dobila mnogo komentara podrške.

Ovaj incident baca svetlo na izazove sa kojima se turisti susreću tokom letovanja, posebno u vezi sa uslugama na plažama i cenama hrane. Njegovo razrešenje podstaklo je debatu o pravima turista i očekivanjima u vezi sa plažnim objektima.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading