RAZOTKRIVENA TAJNA PREPISKA MASKA I ZAKERBERGA: Vlasnik Meta platforme proglašen ''savremenim Brus Lijem u ''prepucavanju" titana! (FOTO)

Autor:

Svet

14.08.2023

18:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mask je odgovorio na snimak Zakerbergovog posta na Threads platformi rečima "Zak je kukavica".

RAZOTKRIVENA TAJNA PREPISKA MASKA I ZAKERBERGA: Vlasnik Meta platforme proglašen ''savremenim Brus Lijem u ''prepucavanju" titana! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP, Profimedia

Ilon Mask i Mark Zuckerberg su razmenjivali poruke, i izvršni direktor Meta kompanije je postavio ultimatum izvršnom direktoru kompanije Tesla u vezi sa njihovom očekivanom borbenom meču u kavezu.

Iznimno iščekivan borbeni meč u kavezu između Ilona Maska i Marka Zuckerberga izgleda da se ponovo zahuktava, s obzirom da su oba milijardera koristila svoje društvene mreže kako bi uzvratili jedan drugom.

Izvršni direktor Meta, Mark Zuckerberg, koristio je platformu Threads da postavi komentar kojim ukazuje na to da Mask nije "ozbiljan" u vezi sa borbenim mečem u kavezu. On je naveo Maskov prvobitni zahtev da se meč održi 26. avgusta, ponudu predsednika UFC-a, Dane Whitea, da organizuje događaj u humanitarne svrhe, i odsustvo potvrde od strane Maska za taj datum. Nakon toga je usledilo saopštenje da bi mogao da bude potrebna operacija. Zuckerberg je takođe naveo da ga je Mask kontaktirao u vezi sa pripremnim mečem u oktagonu u Zuckerbergovoj kući.

Foto: Printscreen

Prepiska Ilona i Marka

Mask je odgovorio na snimak Zuckerbergovog posta na Threads platformi rečima "Zuck je kukavica". Musk je potom objavio tekstualne poruke između njega i Zuckerberga, u kojima se vidi da Zuckerberg želi da se borba dogodi uskoro, ukoliko uopšte bude i dogovorena, jer ne želi nastaviti stvarati pompu oko događaja za koji smatra da se nikada neće desiti. Musk je odgovorio rečima da će biti u Palo Altu u ponedeljak i da bi se "borili u tvom oktagonu".

Musk se nije zaustavio samo na tome, već je priznao da "se nije puno pripremao, osim kratkog okršaja sa Lexom Fridmanom danas. Iako smatram da je veoma malo verovatno, s obzirom na našu razliku u veličini, možda si ti savremeni Bruce Lee i nekako ćeš pobediti."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading