DVA RUSKA SELA ZARATILA ZBOG MUZIKE NA SVADBI: Zakazali bitku na pustoj livadi, došli sa sekirama i motkama, OPŠTI HAOS, ima i povređenih! (VIDEO)

Autor:

Svet

12.08.2023

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više od 100 ljudi borilo se organizovanoj bici dva sela u ruskoj republici Dagestan na Severnom Kakvazi. Kako se navodi na ruskim telegram kanalima, do obračuna je došlo zbog svađe oko muzike na venčanju.

DVA RUSKA SELA ZARATILA ZBOG MUZIKE NA SVADBI: Zakazali bitku na pustoj livadi, došli sa sekirama i motkama, OPŠTI HAOS, ima i povređenih! (VIDEO)

Foto: Printscreen Telegram Baza

Meštani sela Šumelik i Batir-Murza u Nogajskoj oblasti sukobili su se u petak uveče u obližnjoj pustari. U masovnoj tuči su korišćene palice, štapovi i, uopšte, sva improvizovana sredstva koja su mogla da se nađu. Ukupno je u tuči učestvovalo više od stotinu ljudi, a ceo događaj je izazvao veliku pažnju ruskih medija.

 

Na lice mesta upućeno je nekoliko desetina policajaca, a do sada je sukob između sela umiren.

Prema nezvaničnim infomracijama sa ruskih Telegram kanala, u obračunu ima i povređenih.

Prema preliminarnim podacima, sukob se dogodio nakon što su dan ranije, tokom venčanja, na svadbu došli predstavnici dva sela sa svojom snimljenom muzikom, a nisu mogli da se dogovore koja će muzika svirati tokom svečanosti.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading