BUŠILICOM OTVORIO LOBANJU: Mihail sam sebi OPERISAO MOZAK, želeo je da ugradi elektrodu i kontroliše snove, ali za dlaku je izbegao SMRT!

Autor:

Svet

21.07.2023

15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rus Mihail Raduga (40) iz Novosibirska sam je sebi operisao mozak.

BUŠILICOM OTVORIO LOBANJU: Mihail sam sebi OPERISAO MOZAK, želeo je da ugradi elektrodu i kontroliše snove, ali za dlaku je izbegao SMRT!

Foto: Printscreen Twitter

On je, tokom četvorosatne operacije, bušilicom otvorio sebi lobanju i u mozak postavio elektrodu, kojom je želeo da kontroliše svoje snove.

Snimak tog suludog zahvata objavio je na društvenim mrežama, uz upozorenje da to niko ne treba da radi sam, jer je tokom procedure on umalo umro, prenosi Informer.

 

Osim toga, naknadno je morao da ode kod profesionalnog hirurga kako bi mu izvadio implant iz glave.

 

Raduga je došao na ideju da u svoj mozak postavi elektrodu pre više od godinu dana. Sa tom idejom je na društvenim mrežama, na kojima je objavljivao svoje analize i istražavanja o paralizi sna, kao i o vantelesnim iskustvima i astralnoj projekciji, stekao veliki broj pratilaca.

 

Napisao je da je u početku razmišljao da se obrati profesionalnom neurohirurgu, ali da nije želeo da lekar krivično odgovara zbog eksperimentalne operacije. Na kraju je odlučio da sam izvede hiruršku proceduru u svom stanu, koristeći bušilicu, koju je nabavio u prodavnici alata.    

 

 

Rizičnu operaciju izveo je 17. maja ove godine, nakon što je, kako sam kaže, sve "prostudirao" na Jutjubu. Tokom pripreme, gledao je sate i sate snimaka neurohirurških zahvata, a pre nego što je sam sebi otvorio lobanju, eksperiment je izveo na pet ovaca. 

 

Ceo postupak je snimio i podeli sa svojim sledbenicima na internetu. Na jezivom snimku njegove operacije, Raduga se može videti kako drži kožu glave pomoću spajalica i buši zadnji deo lobanje. Zatim se vidi kako u svoj mozak zabada implantat od platine i silikona, za koji tvrdi da mu je omogućio da pomoću struje pokrene određene radnju u snovima. 

 

Međutim, tokom procedure Raduga je, prema sopstvenom priznanju, umalo umro. On je počeo da krvari, te je izgubio oko litar krvi.  

 

"Ne ponavljajte ovo! Mnogo je teže nego što možete da zamislite. Četvorosatni video operacije to dokazuje", napisao je raduga svojim sledbenicima na društvenim mrežama. 

On se posle operacije oporavio, ali je pet nedelja kasnije otišao u bolnicu da mu uklone elektrodu.

- Drago mi je što sam preživeo, ali bio sam spreman da umrem - rekao je on nakon svega, tvrdeći da njegova elektroda ima potencijal da promeni tok lucidnih snova.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading