VELIKA STRAST VLADIMIRA PUTINA: Ova njegova kolekcija vredi preko POLA MILIONA EVRA, a jedan čudan detalj baš svima bode oči (VIDEO)

Autor:

Svet

17.07.2023

22:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi to ne znaju, ali jedna od najvećih strasti ruskog predsednika Vladimira Putina su upravo luksuzni satovi.

VELIKA STRAST VLADIMIRA PUTINA: Ova njegova kolekcija vredi preko POLA MILIONA EVRA, a jedan čudan detalj baš svima bode oči (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Ruski lider Vladimir Putin, poseduje kolekciju u vrednosti od preko 550.000 evra. Kako se već ranije pisalo, Putinova kolekcija satova vredi šest puta više od njegove zvanične godišnje zarade.

Ono što je opšte poznato, jeste da kad su isključivo satovi u pitanju, Putin ne gleda cenu.

Kolekcija je i više nego impresivna, a najskuplji sat "Patek Philippe" košta čak 1.150.000 evra, posebno mu je drag "Tourbograph" od platine i krokodilske kože koji košta 480.000 evra.

Zanimljivo je to što ovaj predsednik sat nosi samo na desnoj ruci. Iako se pisalo o tome šta je razlog tome kada je poznato pravilo da se ovaj detalj nosi isključivo na levoj ruci, Putin je jednom i odgovorio na svakakve tvrdnje, pri čemu je naveo da sat nosi na desnoj ruci jer ga tako ne žulja točkić mehanizma za navijanje.

Impresivnu kolekciju satova Vladimira Putina možete pogledati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading