NATALIJA JE JUTROS POGINULA NA KRIMSKOM MOSTU ZAJEDNO SA MUŽEM SA KOJIM JE 16 GODINA U LJUBAVI! Ćerkica im je izletela kroz šoferšajbnu: Bila je jako dobra, ljubazna i bistra osoba!

Autor:

Svet

17.07.2023

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Natalijina sestra sa mužem i deteom bila je u vozilu iza njih.

NATALIJA JE JUTROS POGINULA NA KRIMSKOM MOSTU ZAJEDNO SA MUŽEM SA KOJIM JE 16 GODINA U LJUBAVI! Ćerkica im je izletela kroz šoferšajbnu: Bila je jako dobra, ljubazna i bistra osoba!

Foto: Društvene mreže

U incidentu koji se rano jutros dogodio na Krimskom mostu poginuli su Natalija (36) i Aleksej (40) Kulik, dok je njihova ćerka teže povređena.

Odeljenje za obrazovanje u Belgorodskoj oblasti saopštilo je da je Natalija radila kod njih.

- Bila je jako dobra, ljubazna i bistra osoba. Sada nam je jako teško da pričamo o svemu tome. Još uvek ne možemo da razumemo i da prihvatimo to što se dogodilo, sve deluje kao san - rekla je njena koleginica Darija Bičkova.

Njihova komšinica Valerija, takođe je imala samo lepe reči o bračnom paru. Ona je ispričala da je Aleksej radio kao vozač kamiona, a devojčica je pohađala državnu školu.

Natalija i Aleksej su bili u braku 16 godina.

Prema nezvaničnim informacijama porodica je u trenutku incidenta bila na odmoru na Krimu. Sa njima su na put krenuli i Natalijina sestra sa mužem i detetom, ali su bili u vozilu iza njih.

Kada su prelazili most svojim automobilom marke Hjundai naišli su na pukotinu koja je nastala nakon udara. Devojčica je nakon udara izletela kroz vetrobransko staklo i prava je sreća što je uspela da preživi.

Prema nezvaničnim informacijama ona je teže povređena i nalazi se na odeljenju intenzivne nege.

Podsetimo, nakon incidenta na mesto događaja izašla je ekipa istražnog komiteta, a rusko ministarstvo saobraćaja demantovalo je da je došlo do oštećenja stuba mosta i navelo da je oštećen samo kolovoz.

Iz kriznog štaba koji je formiran u Krasnodarskom kraju pojasnili su da je gužva, koja je nastala na ulazu na most, sada smanjena i da je kolona duga tri kilometra.

Šef Krima Sergej Aksjonov rekao je da bi železnički saobraćaj mogao da bude ponovo uspostavljen do 9.00 po lokalnom vremenu. On je na Telegramu zamolio stanovnike regiona i turiste da koriste alternativne kopnene puteve, umesto Krimskog mosta.

- Uzimajući u obzir trenutnu situaciju, molim stanovnike i goste na poluostrvu da se suzdrže od putovanja preko Krimskog mosta i da, iz bezbednosnih razloga, izaberu neki alternativni put. Verujte samo zvaničnim informacijama - naveo je Aksjonov, ne precizirajući zbog čega je nastao problem.

Rojters prenosi, pozivajući se na ukrajinsku novinsku agenciju RBC, da su se čule dve eksplozije na mostu i dodaje da nije mogao nezavisno da potvrdi izveštaje.

Ukrajina je ovaj incident okarakterisala kao rusku provokaciju, dok zvanična Moskva optužuje Ukrajinu za teroristički napad.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading