DEVOJČICA OSTALA BEZ MAJKE I OCA NA KRIMSKOM MOSTU! Dete teško ranjeno, eksplozije je bacale naokolo - ne znaju kako da joj saopšte da su joj roditelji MRTVI! (VIDEO)

Autor:

Svet

17.07.2023

08:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saobraćaj na Krimskom mostu je zaustavljen rano jutros, a u prvim izveštajima se navodi da su se čule eksplozije i u incidentu ima i poginulih.

DEVOJČICA OSTALA BEZ MAJKE I OCA NA KRIMSKOM MOSTU! Dete teško ranjeno, eksplozije je bacale naokolo - ne znaju kako da joj saopšte da su joj roditelji MRTVI! (VIDEO)

Foto: Youtube/Printscreen

Par koji je putovao automobilom je poginuo, a njihova ćerka je povređena u incidentu koji se jutros dogodio na Krimskom mostu, rekao je guverner jugozapadne ruske oblasti Belgorod, prenosi CNN.

- Jutro smo počeli sa informacijama o vanrednom slučaju koji se dogodio na Krimskom mostu. Svi smo videli na internetu snimak oštećenog automobila sa belgorodskim tablicama - napisao je Vjačeslav Gladkov na Telegramu.

 

 

Devojčica je povređena... Najteže je što su joj poginuli roditelji - dodao je Gladkov.

Ruska novinska agencija Tas navodi se da će dete biti prevezeno u rusku regiju Krasnodar vazdušnim putem.

 

 

Ruska agencija prenosi i da je obustavljen saobraćaj preko Krimskog mosta.

Podsetimo, saobraćaj na Krimskom mostu je zaustavljen rano jutros, a u prvim izveštajima se navodi da su se čule eksplozije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading