GADNO DA GADNIJE NE MOŽE BITI: Pacijent bolnice u Kini dobio za ručak patku sa konjakom, a u tanjiru pronašao GLAVU PACOVA

Autor:

Svet

28.06.2023

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po drugi put u mesec dana, glava glodara pronađena je u obroku u kafeteriji u Kini, javili su u utorak državni mediji, što je izazvalo bes na internetu i debatu o sigurnosti hrane u zemlji.

GADNO DA GADNIJE NE MOŽE BITI: Pacijent bolnice u Kini dobio za ručak patku sa konjakom, a u tanjiru pronašao GLAVU PACOVA

Foto: Printscreen

Glava pacova pronađena je u posudi za ručak u kafeteriji bolnice tradicionalne kineske medicine u okrugu Sjušan, javljaju državni mediji.

Na video snimku objavljenom na mreži prikazana je glava pacova u jelu moiuia, ili patke dinstane sa konjakom, što je lokalni specijalitetom, navodi China Daily.

Bolnica je saopštila da ishrana u kafeteriji obezbeđuje dobavljač angažovan preko vladinog sistema nadmetanja i da se nikada ranije nije susrela sa takvim problemom.

 

Zvaničnik bolnice koji nije želeo da bude identifikovan po imenu rekao je Rojtersu, kad je pozvan da da izjavu, da se pozove na „zvanični izveštaj“, bez detaljnijeg objašnjenja.

 

To je bio drugi put ovog meseca da je glava glodara našla u tanjiru. Student na Industrijskom politehničkom koledžu Jiangki u Nančangu je 1. juna postavio snimak „predmeta sa zubima, očima i nosom“ u svojoj posudi sa pirinčem u kafeteriji koledža, navodi South China Morning Post.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading