ŠOK! GUGLOV UZBUNJIVAČ IZNEO TEORIJU O POTONUĆU PODMORNICE: Sve je urađeno da bi se sakrila istina o Titaniku! A evo kako su umešani Rotšildi!(VIDEO)

Autor:

Svet

23.06.2023

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Raniji viši inženjer u Guglu Zak Vorhis izneo je u emisiji Stiva Petersa teoriju da je podmornica Titan potonula da bi se sakrila istina pravom uzroku katastrofe broda Titanik.

ŠOK! GUGLOV UZBUNJIVAČ IZNEO TEORIJU O POTONUĆU PODMORNICE: Sve je urađeno da bi se sakrila istina o Titaniku! A evo kako su umešani Rotšildi!(VIDEO)

Foto: Printscreen StewPeters.com

Vorhis je svoju teoriju izneo u Jutjub emisiji američkog desničarskog aktiviste i teoretičara zavere Stiva Petersa, navodeć da je dokaz da se istina prikriva taj što svi svetski mediji o potonuću podmornice Titan izveštavaju na isti način. 

Po njemu, operaciju gradnje podmornice u početku je finansirala dinastija Rotšild, pošto je David de Rotšild, britanski ekolog, avanturista i naslednik bogatstva porodice, 2012. imenovan za člana Upravnog odbora kompanije OceanGate, koja je sagradila podmornicu.

Osnivač i direktor kompanije Ocean Gate Stokton Raš jedan je od pet putnika koji su stradali u potonuću podmornice. 

Vorhis je inače izdao knjigu "Google Leaks" u kojoj je, prema njegovo stavu, razotkrio navodnu cenzuru na Guglu. 

 

On je u emisiji rekao da zbog novog zakona građani Zapada više neće moći da posećuju olupinu Titanika bez dozvole, a da je čudno što je ekspedicija podmornice uspela da dobije dozvolu, bez obzira na eksperimentalni dizajn plovila, koje je za upravljanje koristio bežični kontroler za video igre.

 

Zak zato veruje da će ova tragedija biti iskorišćena kao opravdanje da se bilo ko ubuduće spreči da poseti olupinu Titanika.

On takođe veruje da Titanik nije potonuo zbog sudara sa santom leda, već da je potopljen eksplozivom, koji je bio raspoređen na određenim mestima na brodu. Po njegovim tvrdnjama, sve je urađeno jer su na Titaniku tada plovili  Džon Džejkob Astor IV, Bendžamin Gugenhaj, Isidor Štraus i Džordž Danton koji su bilo protiv stvaranja Federalnih rezervi, institucije koja sad ima ulogu američke centralne banke.

Tvrdnje Zaka Vorhisa naravno su samo njegove, i za sada ne mogu biti potvrđene iz drugih izvora.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading