POGLEDAJTE KAKO IZNUTRA IZGLEDA NESTALA PODMORNICA: Kratak snimak Titana napravljen 2022. godine MALO, TESNO, KLAUSTROFOBIČNO (VIDEO)

Autor:

Svet

20.06.2023

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

BBC je 2022. godina napravio snimak unutar podmornice Titan u vlasništu kompanije Ocean Gate, koja je juče nestala tokom ronjenja u Atlantiku.

POGLEDAJTE KAKO IZNUTRA IZGLEDA NESTALA PODMORNICA: Kratak snimak Titana napravljen 2022. godine MALO, TESNO, KLAUSTROFOBIČNO (VIDEO)

Foto: Printscreen BBC

Potraga za nestalom turističkom podmornicom u Atlantiku i dalje traje, a potvrđeno je da je na njoj pet osoba među kojma i britanski milijarder i istraživač Hemiš Harding.

BBC je 2022. godina napravio snimak unutar podmornice koja je nestala juče tokom ronjenja. 

 

 

Na snimku se pojavljuje i  Stokton Raš, izvršni direktor kompanije OceanGate, za koga se veruje da se nalazi među nestalima.

 

 

 

Američki i kanadski timovi za pretragu se utrkuju sa vremenom da pronađu brod, koji je u nedelju izgubio kontakt oko sat i 45 minuta nakon ronjenja.

 

U nestaloj podmornici je bilo pet ljudi, uključujući britanskog avanturistu Hamiša Hardinga. 

 

Kompanija OceanGate navodi da od tri podmornice koje poseduje, samo Titan je sposoban da zaroni dovoljno duboko da stigne do olupine Titanika. Podmornica je teška 10.432 kilograma, a karte koštaju 250.000 dolara za osmodnevno putovanje uključujući ronjenje do olupine na dubini od 3.800 metara.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading