PUTINOV OPROŠTAJ OD BERLUSKONIJA: Bio je draga osoba i pravi prijatelj!

Autor:

Svet

12.06.2023

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski predsednik Vladimir Putin izrazio je danas saučešće povodom smrti bivšeg premijera Italije Silvija Berluskonija, uz napomenu da će on u Rusiji ostati upamćen kao dosledan i principijelan pobornik jačanja prijateljskih odnosa dve zemlje.

PUTINOV OPROŠTAJ OD BERLUSKONIJA: Bio je draga osoba i pravi prijatelj!

Foto: Tanjug/AP

- Poštovani gospodine predsedniče, primite naše najdublje saučešće povodom smrti istaknutog italijanskog političara Silvija Berluskonija... U Rusiji će Silvio Berluskoni ostati upamćen kao dosledan i principijelan pobornik jačanja prijateljskih odnosa između naših zemalja. Dao je neprocenjiv lični doprinos razvoju obostrano korisnih rusko-italijanskih partnerstava - navodi se u poruci koju je Putin poslao italijanskom kolegi Serđu Matareli.

Pored toga, Putin je istakao da mu je Berluskoni bio draga osoba i pravi prijatelj, dodajući da se iskreno divio njegovoj mudrosti, sposobnosti da donosi dalekovide odluke, te da je, kako prenosi RIA, njegova smrt predstavlja nenadoknadiv gubitak.

Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni preminuo je danas u 9.30 sati u bolnici u Milanu u 87. godini. Berluskoni, koji je tri puta bio premijer, osnivač je televizijskog carstva koje je oblikovalo javnost Italije više od 20 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading