LEPA ŠVEDSKA POLITIČARKA OTIŠLA DA RATUJE U UKRAJINU! Pridružila se regularnoj vojsci!

Autor:

Svet

27.04.2023

21:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nordengrip je na svom profilu na Instagramu pozvala sve da pomognu Ukrajini.

LEPA ŠVEDSKA POLITIČARKA OTIŠLA DA RATUJE U UKRAJINU! Pridružila se regularnoj vojsci!

Foto: Printskrin/Instagram/nordengrip

Nekadašnja poslanica u švedskom parlamentu Karolin Nordengrip (43) potpisala je ugovor sa Oružanim snagama Ukrajine i ubrzano se sprema za odlazak na front.

 

 

Nordengrip je na svom profilu na Instagramu pozvala sve da pomognu Ukrajini.

- Vest da sam se pridružila ukrajinskoj vojsci proširila se veoma brzo. Veoma sam zahvalna na svim porukama i podršci koju dobijam od ljudi iz celog sveta. Ne znam šta da kažem. Hvala. Molim vas da razmislite da li postoji čak i mala stvar koju možete učiniti za Ukrajinu kako biste im pomogli. Slava Ukrajini - napisala je na Instagramu.

Nordengrip je ujedno demantovala navode pojedinih medija da je pristupila ukrajinskoj međunarodnoj legiji i navela da je postala deo regularne ukrajinske vojske. Nekadašnja švedska poslanica je za RSE rekla da će služiti u 47. mehanizovanoj brigadi i da se već sprema za odlazak na front.

Nordengrip se bavi politikom već 15 godina. Od 2018. do 2022. bila je član Švedske demokratske partije u Riksdagu, međutim, odlučila je da promeni svoj život prošle godine kad je videla i čula vest o navodnim masakrima u Buči i Irpinu, prenosi Kurir.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading