ISPLIVAO JEZIV SNIMAK LANČANOG SUDARA U MAĐARSKOJ: Kamera zabeležila trenutak stravičnog zakucavanja, delovi vozila lete na sve strane (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Autor:

Svet

12.03.2023

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mađarska televizija RTL je objavila snimak nesreće koji je zabeležila kamera s jednog od kamiona koji je učestvovao u lančanom sudaru.

ISPLIVAO JEZIV SNIMAK LANČANOG SUDARA U MAĐARSKOJ: Kamera zabeležila trenutak stravičnog zakucavanja, delovi vozila lete na sve strane (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Foto: Printscreen

Lančani sudar u Mađarskoj

U lančanom sudaru čak 43 vozila, koji se dogodio u subotu, na autoputu kod Budimpešte poginula je jedna osoba, potvrdila je mađarska policija.

Beživotno telo pronađeno je na mestu jučerašnje nesreće ispod jednog od izgorelih automobila.

Prema izveštaju policije 39 osoba je zadobilo povrede od čega je 14 u teškom stanju, a među povređenima ima i dece.

Mađarska televizija RTL je objavila snimak nesreće koji je zabeležila kamera s jednog od kamiona koji je učestvovao u sudaru. Do lančanog sudara je došlo zbog velikog oblaka prašine koji se podigao iznad dela autoputa i tako potpuno smanjio vidljivost.

 

 

Vozila su počela naglo kočiti, a vozači iza njih nisu videli automobile i kamione ispred sebe što je dovelo do nesreće u kojoj je izgorilo 19 vozila.

I mađarsko preduzeće koje upravlјa auto-putevima saopštilo je da je do nesreće verovatno došlo zbog peščane oluje koja je smanjila vidlјivost na tom delu puta.

Portparol operatera auto-puta rekao je da su odmah proverili snimke nadzornih kamera čim su dobili dojavu o nesreći.

Ipak, on je rekao da na snimcima u prvimah nije primećeno ništa čudno, a poznato je da se u krugu od 20 metara dogodila oluja koja je podigla veći količinu prašine.

U tom delu puta nekoliko dana ranije odvijali su se radovi na polju, pa se pretpostavlja da je jak vetar digao zemlju i prašinu i odneo je na put.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading