(UZNEMIRUJUĆ SNIMAK) NASTAVNICA UČENIKU UZELA NINTENDO, ON JE BRUTALNO ISPREBIJAO U ŠKOLSKOM HODNIKU! Šerif upozorio: Mogao je da je ubije, ima prelom rebara!

Autor:

Svet

25.02.2023

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvaničnici na Floridi objavili su snimak video-nadzora na kome se vidi kako učenik tuče nastavnicu.

(UZNEMIRUJUĆ SNIMAK) NASTAVNICA UČENIKU UZELA NINTENDO, ON JE BRUTALNO ISPREBIJAO U ŠKOLSKOM HODNIKU! Šerif upozorio: Mogao je da je ubije, ima prelom rebara!

Foto: Twitter/Printscreen

Sve se navodno dogodilo nakon što mu je nastavnica na času oduzela Nintendo Svič, konzolu za video-igre, nakon čega ju je on na hodniku napao i pretukao.

Kancelarija šerifa okruga Flagler saopštila je da se fizički incident dogodio u srednjoj školi Matanzas u Palm Koustu na Floridi u utorak i da je 17-godišnjak priveden i optužen za krivično delo teškog napada sa telesnom povredom.

Zvaničnici kažu da mu je pomoćnica učiteljice tokom časa oduzela Nintendo Svič, što ga je uznemirilo. Kako prenosi VESH-TV, tinejdžer se smatra učenikom sa smetnjama.

 

 

Na snimku nadzora koji je objavila škola vidi se učenik koji trči ka nastavnici, gura je na zemlju, a zatim nastavlja da je udara i šutira. Batinjanje se nastavlja sve dok se oko njega nije stvorila grupa učenika i zaposlenih koji su ga odvojili do nje.

Nastavnica je nakon napada nekoliko minuta ležala na podu.

Šerif Rik Stali rekao je da je učitelj mogao biti ubijen, prenosi VESH.

- Ovo je moglo biti ubistvo. Kada tako gurnete ljude, oni se udare u glavu, nikad se ne zna ishod - rekao je Stali.

Na drugom snimku vidi se i kako učenik psuje jednom od zamenika pre nego što je uhapšen.

- Ne želim da idem u zatvor - rekao je osumnjičeni.

 

 

U izveštaju o hapšenju se navodi da je student bio uznemiren što je paraprofesionalac (pomoćni nastavnik) oduzeo igru, navodeći da će je „prebiti svaki put kada mu oduzme igru“, navodi FOKS 35.

Nastavnica je odvedena u lokalnu bolnicu i puštena je na kućno lečenje. Veruje se da ima slomljena rebra i značajne modrice, ali šerifova kancelarija ne zna pun stepen njenih povreda.

- Verujem da će biti na bolovanju najmanje nekoliko nedelja, ako uopšte planira da se vrati. Postupci ovog studenta su apsolutno užasni i potpuno nepoželjni. Nadamo se da će žrtva moći da se oporavi, i psihički i fizički, od ovog incidenta. Srećom, učenici i osoblje pritekli su žrtvi u pomoć pre nego što su SRD stigli. Naše škole treba da budu bezbedno mesto – i za zaposlene i za učenike - zaključio je šerif.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Gorila

25.02.2023 11:27

Ne dirajte mi nintendo!