PUTIN POSLAO DVOJNIKA U TEHERAN? CEO SVET je reagovao! (VIDEO)

Autor:

Svet

24.07.2022

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što pogledate ovaj snimak, zapitaćete se da li je to Putin ili njegov dvojnik? Hoda isuviše nesigurno za ruskog predsednika, te su obaveštajne službe postavile pitanje da li je to Putin ili njegov dvojnik.

PUTIN POSLAO DVOJNIKA U TEHERAN? CEO SVET je reagovao! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Vladimir Putin

U Iranu je možda korišćen dvojnik Vladimira Putina za njegov dolazak na samit u Teheranu ove nedelje, sugerisao je šef ukrajinske vojne obaveštajne službe.

Dok je ruski lider izgledao nespretno dok je silazio niz stepenice svog predsedničkog aviona u Teheranu, ukrajinski izvori su primetili da se kretao neobično brzo i da je bio oprezniji nego u prethodnim javnim nastupima.

Ruski predsednik je izgledao neobično kada je pozdravio okupljene, pre nego što je skinuo sako i ušao u teško blindiranu limuzinu.

Po društvenim mrežama kruže tvrdnje da su dvojnici ruskog lidera u pripravnosti da uskoče ako bude potrebno dok je Putin na "operaciji".

Na Telegram kanalu "General SVR” - koji navodno vodi bivši poručnik ruske spoljne obaveštajne službe- navodi se i da su već unapred snimljeni snimci Putina kako prisustvuhje sednicama i potpisuje zakone kako bi izgledalo kao da još uvek radi.

Putin je pre dve godine rekao da mu je nuđeno da početkom 2000ih zaposli dvojnika, ali da je to odbio.

U međuvremenu, direktor CIA Vilijam Berns je u četvrtak primetio da Putin izgleda "previše zdravo“, što je u suprotnosti sa prethodnim američkim obaveštajnim podacima koji su govorili da je zdravlje ruskog lidera loše i da boluje od raka, prenosi Espreso.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Ma šta mi reče

24.07.2022 11:59

Ma važno je da je Bajden zdrav i hitar, energičan...

Balkan

24.07.2022 13:51

Hajde jos malo da cujemo da li je bolestan ili je dvojnik a mozda je i neko treci ko to zna. Vazno je da su svi lideri kada ih covek pogleda zivi i zdravi cili i veseli a sto se tice pameti pa ima i toga ali ustrojeno malo. Ziveli

Miki

24.07.2022 14:08

Nek ameri nadju dvojnika onom bogalju, ali nekog ko zna da hoda

ZK

24.07.2022 19:28

Koji ste vi ludaci, zašto ne obratite pažnju na vašeg izlapelog i dementnog predsednoka bajdena koji se pozdravlja sa vazduhom, priča sa mrtvom majkom i nije sposoban da sroči jednu prosto proširenu rečenicu. Ceo svet vam se smeje. Načekaćete se vi da Putin i kijavicu dobije, preživeće on sve vas nabedjene Nostradamuse i baba Vange.