AMERIKU GUTA JEZIVO BLATO: Totalna katastrofa, ljudi umiru, klizišta nose sve pred sobom!

Autor: Republika

Svet

11.01.2018

17:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvaničnici okruga Santa Barbara u Kaliforniji objavili su novu brojku kada su u pitanju nestali u klizištu, prema poslednjim informacijama, nestalih ima 8. Oni navode da je raniji izveštaj u kom se navodi da ima 48 nestalih u klizištu koje se dogodilo u utorak, samo "administrativna greška", navodi CNN.

Spasioci ne odustaju od potrage za preživelima pošto su se reke blata i stena obrušile na domove u i oko obalske zajednice Montesito, ubivši pri tom najmanje 17 ljudi, nedeljama pošto je požar opustošio taj predeo, prošlog meseca. Prema rečima šerifa Bila Brauna svi su fokusirani na to da provere da li ima preživelih u objektima koji su oštećeni.

Poplava i klizišta uništili su 65 kuća i oštetili 462 objekta. Čak 8 komercijalnih zgrada je uništeno, a 20 oštećeno. Više od 75 odsto ruševina je provereno u potrazi za nestalima, a više od 500 spasilaca i 10 pasa traži preživele. U Montesitu  i Samerlendu na snazi je obaveštenje da pijaća voda mora da se prokuvava. Oluja koja je pokrenula katastrofu se smirila i vreme sada ide na ruku spasiocima, pišu strani mediji, a prenosi telegraf.rs.

Dajana Bruer je rekla novinarima da joj je potvrđeno da je njena prijateljica Džozi Gauer (69) poginula pošto je otvorila vrata, pa se blato obrušilo na nju. Roj Roter (84) je poginuo, a njegova žena Tereza je spašena. Među nestalima je i stariji bračni par Džejms i Alis Mičel, njihova unuka Sara Vejmer, kao trgovac nekretninama Rebeka Riskin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading