VLADIMIR PUTIN JE IMAO RAK KOŽE! Šok tvrdnje oskarovca Olivera Stouna

Autor:

Svet

22.05.2022

05:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stounove reči o raku otvaraju mogućnost – ako su istinite – da je u početku pobedio rak, ali da se on vratio tokom ove tri godine kako nije video Putina

VLADIMIR PUTIN JE IMAO RAK KOŽE! Šok tvrdnje oskarovca Olivera Stouna

Foto: Tanjug/AP

Vladimir Putin

Oskarovac Oliver Stoun izjavio je tokom gostovanja u podkastu Leksa Fridmana da je Vladimir Putin bolovao je od raka, ali da veruje da ga je i pobedio.

Američkom režiseru kojem je, bez presedana, odobren pristup lideru Kremlja u periodu od dve godine - što znači da ga poznaje bolje od bilo kog zapadnjaka, iznenadio je slušaoce kada je potvrdio da zna da je Putin bolovao od raka. Njegove reči dolaze usred akutnih spekulacija da je lider Kremlja sada ozbiljno bolestan.

Stoun je posebno istakao da se sa Putinom nije sreo tri godine, a njegovi intervjui sa predsednikom Rusije bili su između 2015. i 2017. godine.

Republika

Foto: pixabay.com

Ćelije raka

Zapamtite ovo, gospodin Putin je imao ovaj rak i mislim da ga je "slistio". Ali on je takođe izolovan zbog kovida - rekao je Stoun intervjueru za podcast Leksu Fridmanu.

U Rusiji su se pojavile spekulacije da je Putinova duboka izolacija od kovida nastala zbog postojećeg, ali neutvrđenog zdravstvenog stanja koje ga je učinilo posebno ranjivim.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Predsednik Rusije Vladimir Putin

Objašnjavajući zašto je Putin možda pogrešno procenio invaziju na Ukrajinu, Stoun je spekulisao da je „možda izgubio kontakt - sa ljudima zbog izolacije". Nije bilo jasno da li Putin dobija ispravne obaveštajne podatke, priznao je.

- Možda biste pomislili da nije dobro informisan o stepenu saradnje koju će dobiti od etničkih Rusa u Ukrajini… To bi bio jedan od faktora, da nije ispravno procenio situaciju. Takođe bi moglo biti da je njegova izolacija od normalnih aktivnosti uticala na njega, jer više se nije sastajao sa ljudma lice u lice, već preko celog stola. Ne znam, pretpostavljam. 

Stounove reči o raku otvaraju mogućnost – ako su istinite – da je u početku pobedio rak, ali da se on vratio tokom ove tri godine kako nije video Putina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Milan

22.05.2022 06:04

Babi se snilo sto joj je milo!