MEGAN MARKL U TRCI ZA PREDSEDNIKA SAD? Polubrat Tomas: Odlučna je i učinila bi dobre stvari

Autor:

Svet

02.11.2021

08:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Megan Markl ima takvu ličnost da može da se kandiduje za predsednika SAD, kaže njen brat.

Republika

Foto: youtube.com/CBS

Princ Hari i Megan Markl

 

U kolumni u avgustu Tom Bauer, koji piše kraljevsku biografiju o vojvotkinji od Saseksa, rekao je da veruje da su sledeći koraci bivše glumice osvajanje SAD - a zatim i sveta. 

On je pitao šta je plan za narednih 40 godina? Kada Hari završi sa promocijom svojih knjiga, da li će Megan pokrenuti sopstvenu globalnu kampanju da se uključi u uskovitlano blato američke politike?

Sada je Tomas Markl mlađi, Meganin otuđeni polubrat, dodao ulje na spekulacije o predstojećoj ponudi.

Polubrat Megan Markl kaže da njegova sestra ima "odlučnost i želju" da se kandiduje za predsednika i da bi „učinila dobre stvari“. Ranije ove godine bilo je spekulacija o potencijalnoj ponudi trku za prvo mesto SAD 2024.

On je za australijski časopis New Idea rekao da bi ona u budućnosti mogla da napravi poteze koji bi je približili Beloj kući.

- Ona očigledno ima tu ličnost i tu odlučnost i nagon... to me ne bi iznenadilo. Samo znam, koji god poduhvat da preuzme izdrži i stavi u ruke, učiniće dobre stvari. Želim joj svu sreću, ali apsolutno ako je to ono na šta želi da se  usredsredi, ona će ići na to - rekao je Tomas Markl.

Dodao je da je Megan uvek išla za svojim snovima dok je odrastala. Tokom američkih izbora 2020. godine, Megan je pozvala birače da „odbace govor mržnje“, što se smatra direktnom kritikom osramoćenog bivšeg predsednika Donalda Trampa, koji je rekao da „nije obožavatelj“ Megan.

Prijateljica vojvotkinje rekla je prošle godine za magazin Vanity Fair da je razlog zbog kojeg nije odustala od američkog državljanstva kada se udala za princa Harija to što je ostala otvorena mogućnost ulaska u američku politiku.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mikica

02.11.2021 09:50

AAAAhahahahaha...