Anu onesvešćenu SILOVALA ČETVORICA MUŠKARACA, a onda je njena majka MISTERIOZNO NESTALA

Autor:

Svet

28.03.2021

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kozmetičarka Olga Šatova (41) je nestala 10. novembra i od tada je policija tragala za njom. Mediji podsećaju da je ona majka Ane (16) koja je silovana u oktobru 2014. godine.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Olga Šatova iz Krasnoobska, Novosibirske oblasti, pronađena je kod prijatelja.

Pre nego što je nestala, Olga je bila u kozmetičkom salonu na poslu, ali se celi dan žalila koleginicama da se ne oseća najbolje, pa je ranije otišla kući.

U početku se u novosibirskim medijima pojavila verzija da je kidnapovana, budući da je ona majka brutalno silovane devojčice. Advokat njene porodice je kazao da su Olgi ranije bile upućene pretnje zbog čega je porodica Šatov jedno vreme imala državnu zaštitu. U Rusiji je ova priča postala poznata pod heštegom "slano".

Kako pišu ruski mediji, postojala je sumnja da su ženu oteli rođaci osuđenih za silovanje njene ćerke, koja je nakon svega bila primorana da promeni ime i preseli se.

Policija je saopštila da je "žena objasnila kako je sve vreme bila dobrovoljno u kući svog prijatelja i da protiv nje nisu počinjene bilo kakve ilegalne radnje. Takođe, ženi je ponuđena medicinska pomoć, što je ona odbila".

Podsećanja radi, Olgina ćerka Ana Šatova (16) je septembra 2014. godine onesvešćena, brutalno grupno silovana na jednoj žurci u Novosibirsku. Četvorica silovatelja i sami su na internet postavili fotografije sa dokazima o svojoj krivici. Sva četvorica su dobili kazne u rasponu od 4 do 10 godina zatvora.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading