SVI ŽELE DA BUDU KAO PUTIN! Ruski predsednik opčinio narod svojim stilom: Nastala opšta pomama, a onda je stigao odgovor iz Kremlja!

Autor:

Svet

27.03.2021

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov prokomentarisao je pomamu građana Rusije za jaknom predsednika Vladimira Putina koju je nosio tokom odmora u sibirskoj tajgi rekavši da ne zna tačno gde je ona kupljena, ali da taj primer svakako dovodi do popularizacije ruskih robnih marki.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vladimir Putin

- Na žalost ne mogu ništa da kažem o toj jakni, ne znam gde je ona bila kupljena. Štaviše, mislim da sada više i nije sezona nošenja krznenih jakni, iako, možda, u Sibiru ih i dalje nose - rekao je on.

Upitan kako se Kremlj odnosi prema informaciji da je potražnja za takvim jaknama naglo porasla nakon što je objavljena Putinova fotografija sa odmora, Peskov je rekao da je to "veoma pozitivna stvar", prenosi Sputnik.

Foto: Tanjug/AP
Vladimir Putin

- Predsednikov primer vodi ka tome da se popularizuju ruske robne marke. To je, smatramo, veoma pozitivno. Međutim, koja je marka u pitanjune znam, ja ni na koji način ne učestvujem u tome šta predsednik nosi - zaključio je Peskov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading