(UZNERMIRUJUĆI SADRŽAJ) PLAVI KIT: Zaklao profesora, slikao se s njim, pa se ubio!

Autor: Republika

Svet

05.11.2017

12:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Student Andrej Jemljanikov (18) zaklao je pofesora Sergeja Danilova (44), napravio selfi s beživotnim telom, a zatim je presudio i sebi.

 

Krvavo ubistvo i samoubistvo bili su završinca igre Plavi kit, čiji učesnici moraju da izvrše 50 zadataka, javljaju ruski mediji. 

 

Ovaj krvavi pir dogodio se u Politehničkom koledžu na zapadu Moskve u pauzi između predavanja, saopštila je ruska policija. Pretpostavlja se da je Andrej ubojstvo planirao duže vreme s obzirom na to da je ispod svojih objava na forumu napisao "11117", što bi moglo da označava 01.11.2017, odnosno datum ubistva.

Ubijeni profesor Sergej Danilov

Na mestu zločina pronađeni su nož i električna testera. Učenici kažu da su voleli profesora Danilova jer je bio izuzetan pedagog. Iza njega ostali su supruga i dvoje dece. 

 

Студент зарезал преподавателя и сделал селфи

Студент зарезал преподавателя и сделал селфи На западе Москвы в политехническом колледже студент убил учителя ОБЖ, сделал несколько селфи и выложил их в интернет. Затем покончил с собой. На месте убийства обнаружили нож и электропилу. Преподавателю было 44 года. У него осталось двое детей. Posted by Life Новости on Wednesday, November 1, 2017

 

Igra Plavi kit podrazumeva ispiranje mozga psihološki labilnim tinejdžerima. Onima koji uđu u igru daje se 50 dana tokom kojih im se zadaju morbidni zadaci - samopovređivanje, iscrpljivanje nespavanjem i slično. Pretposlednji zadatak je ubistvo, a poslednji - samoubistvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading