"VOLIŠ LI POLICIJU?" Novinarka u BiH pitala dečaka planira li biti policajac, njegov odgovor je HIT (VIDEO)

Autor:

Svet

09.04.2024

01:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dani otvorenih vrata u Policijskom centru za obuku u Zalužanima

"VOLIŠ LI POLICIJU?" Novinarka u BiH pitala dečaka planira li biti policajac, njegov odgovor je HIT (VIDEO)

Foto: printskrin


Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske organizovalo je Dane otvorenih vrata u Centru za obuku u Zalužanima kod Banja Luke, tokom kojih se očekivalo da će ugostiti 650 dece školskog i predškolskog uzrasta.

Jedan od dečaka koji je prisustvovao događaju dao je neobičan odgovor novinaru. Novinar je pitao šestogodišnjeg Damjana da li planira postati policajac. Damjan je prvo spomenuo svoju ljubav prema životinjama, a zatim je pomazio konja i komentarisao spretnost psa.

Kada ga je novinar pitao da li voli policiju i da li planira postati policajac zbog policijske kape, mališan je odgovorio: "Radije bih bio Dodik."




Damjan, šestogodišnji dečak, pokazao je snažnu naklonost prema životinjama tokom događaja Dana otvorenih vrata u Policijskom centru za obuku. Njegov početni odgovor na novinarsko pitanje o želji da postane policajac bio je pokazatelj njegove ljubavi prema životinjama, ističući svoj interes za njih pre izražavanja bilo kakvih profesionalnih aspiracija.


Kada su ga pitali o njegovim karijernim aspiracijama, Damjan je iznenadio novinara neobičnim odgovorom. Umesto izražavanja interesovanja za pravosuđe, otkrio je svoju želju da bude kao Dodik, sugerirajući nekonvencionalnu karijernu aspiraciju za dete njegovog uzrasta.

Događaj u Centru za obuku u Zalužanima pružio je uvid u jedinstvene perspektive i interese mladih posetilaca, prikazujući njihove raznovrsne aspiracije i strasti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading