STRAVIČAN POŽAR U VIŠEGRADU! Hitna evakuacija gostiju iz hotela u u koji Srbi idu na vikende!

Autor:

Svet

09.03.2024

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veruje se da je požar izazvao problem sa strujom

STRAVIČAN POŽAR U VIŠEGRADU! Hitna evakuacija gostiju iz hotela u u koji Srbi idu na vikende!

Foto: shutterstock

U subotu ujutru, u hotelu Silvanus u Višegradu, Mađarska, izbio je požar koji je izazvao veliku paniku među gostima i osobljem hotela. Alarm je zazvonio oko 10 sati ujutru, a crni dim je počeo da kulja iz zgrade koja se nalazi na brdu, što je izazvalo zabrinutost i strah među prisutnima.

Evakuacija i bezbednost gostiju

Osoblje je odmah reagovalo i započelo je evakuaciju zgrade. Srećom, svi gosti su uspešno napustili hotel, a prema poslednjim informacijama, niko nije povređen u požaru. Međutim, mnogi gosti su ostavili svoj prtljag i lične stvari u zgradi, a nažalost, mnoge od njih su izgorele.

 

 


Uzrok požara

Prema rečima Roberta Pintera, direktora hotela, veruje se da je požar izazvao problem sa strujom. Vatrogasci su uspeli da obuzdaju vatru oko 14 sati, ali je šteta već bila naneta.

 

 

 


Posledice požara

Hotel je bio domaćin velikog broja turista, oko 200, među kojima su bili i strani posetioci. Požar je zahvatio četvrti nivo hotela, a plamen je takođe zahvatio i krovnu konstrukciju. Policija je morala da zatvori Panorama put koji vodi do hotela.

Gosti su zadržani na obližnjim parkiralištima gde su im na raspolaganju autobusi u kojima su se mogli ugrejati. U narednim satima, svi gosti će dobiti nazad svoje dragocenosti, a oni koji to žele mogu da se vrate kući. Zaposleni u hotelu će rezervisati nove sobe za one koji odluče da ostanu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading