MUŠKARAC POKUŠAO DA PREGAZI POLICAJCA: Prijavljen bio za nasilje u porodici, a sada se nalazi u pritvoru!

Autor:

Svet

28.02.2024

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac star 43 godine završio u policijskom pritvoru nakon incidenta na Hvaru.

MUŠKARAC POKUŠAO DA PREGAZI POLICAJCA: Prijavljen bio za nasilje u porodici, a sada se nalazi u pritvoru!

Foto: Profimedia

Hrvatska policija

Muškarac star 43 godine, koji je u ponedeljak uveče pokušao da izbegne zaustavljanje od strane hvarske policije, našao se u ozbiljnom problemu nakon što je napao policajce svojim automobilom i udario u njihov službeni automobil. Splitsko-dalmatinska policija izvestila je da je ovaj incident dogodio oko 22 sata u Starom gradu na Hvaru.

- Naknadno je pronađen te je uz upotrebu sredstava prisile priveden u službene prostorije policije. Tokom kriminalističkog istraživanja je utvrđena sumnja da se prethodnih dana nasilnički ponašao prema bliskoj osobi i uputio joj pretnje- kažu u policiji.


Nezaustavljanje i napad na policajce

Umesto da zaustavi vozilo kako su ga policajci uputili, muškarac je pokušao da izbegne zaustavljanje i umesto toga ubrzao je svoje vozilo, promenio pravac kretanja i uputio se ka policajcu. Kako bi izbegao udarac, policajac se morao udaljiti. Nakon toga, vozač je nastavio da beži, usmeravajući svoje vozilo ka drugom policajcu, udario je u službeno policijsko vozilo i pobegao sa lica mesta.

Četiri krivične prijave

Kao rezultat ovog incidenta, muškarac je završio u policijskom pritvoru i suočava se sa čak četiri krivične prijave. Pored prinude prema službenom licu i oštećenja tuđe imovine, on je prijavljen i za nasilje u porodici i pretnje. Policijska istraga ovog slučaja sigurno će razotkriti sve detalje i motive koji su doveli do ovakvog ponašanja.ž

Izvor Jutarnji.hr

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading