ZGAZIO GA KOLIMA NAKON SVAĐE! Detalji jezivog UBISTVA koje je šokiralo sve!

Autor:

Svet

27.12.2023

22:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj tragični događaj šokirao je stanovnike naselja Jošine i izazvao brojne reakcije u lokalnoj zajednici.

ZGAZIO GA KOLIMA NAKON SVAĐE!  Detalji jezivog UBISTVA koje je šokiralo sve!

Foto: facebook

U bjelovarskom prigradskom naselju Jošine, ulica je blokirana zbog ubistva koje je šokiralo lokalno stanovništvo. Prema informacijama iz nezvaničnih izvora, došlo je do sukoba između dvojice muškaraca koji je kulminirao tragičnim naletom automobila na pešaka.

Svedoci su ispričali da su se dvojica muškaraca žustro svađala na ulici, a zatim je jedan od njih, kako se navodi, fizički napao beli automobil marke "Suzuki Swift". Nakon toga, vozač "Swifta" se udaljio sa mesta događaja, da bi se potom navodno vratio i namerno automobilom naleteo na muškarca sa kojim se prethodno svađao.

Policija je brzo reagovala na dojavu o incidentu i navodnom ubistvu. Prema rečima iz policije, osumnjičeni vozač je navodno pokušao da pobegne, ali je uhvaćen nakon kratkog bega. Osoba koja se dovodi u vezu sa ovim događajem nalazi se pod nadzorom policije, dok je u toku kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog tragičnog događaja.

Ovaj tragični događaj šokirao je stanovnike naselja Jošine i izazvao brojne reakcije u lokalnoj zajednici. Građani izražavaju duboko žaljenje zbog ovog događaja i ističu potrebu za većom bezbednošću u njihovom kraju.

Zamenica županijskog državnog advokata u Bjelovaru vodi uviđaj, dok policija sprovodi daljnje kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog tragičnog događaja. Detalji zvanične istrage biće objavljeni nakon što budu dostupni.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading