SPASIOCI IZVUKLI BEŽIVOTNO TELO IZ REKE! Porodica juče prijavila njegov nestanak - o ovom čoveku se radi!

Autor:

Svet

17.11.2023

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beživotno telo muškarca izvučeno iz reke Lim u Bijelom Polju.

SPASIOCI IZVUKLI BEŽIVOTNO TELO IZ REKE! Porodica juče prijavila njegov nestanak - o ovom čoveku se radi!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Muškarac star 54 godine, čiji je nestanak prijavila porodica, pronađen je mrtav u reci Lim u Bijelom Polju. Pripadnici službe zaštite i spašavanja su izvukli njegovo telo iz reke nakon što je policija dobila prijavu u popodnevnim časovima.

Na teren je odmah izašlo osam pripadnika Službe zaštite i spašavanja sa dva vozila, a za izvlačenje tela korišćen je čamac. Vođa smene u ovoj službi, Darko Veličković, potvrdio je za RINU da je telo primećeno u reci kod parka.

Prema prvim informacijama sa terena, muškarac je nestao juče u popodnevnim časovima, a njegova porodica je odmah prijavila njegov nestanak policiji. Naložena je obdukcija kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

Za sada nema informacija o tome da li je muškarac imao neke povrede ili da li je došlo do neke nezgode pre nego što je njegovo telo završilo u reci. Policija nastavlja istragu kako bi se rasvetlile sve okolnosti ovog tragičnog događaja.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading