HTEO JE DA PLATI 65 EVRA ZA INTIMNI ODNOS, ALI PLATIO JE PREKO TRI HILJADE EVRA: Taman je počeo da se skida, ali onda...

Autor: Index.hr

Svet

15.11.2023

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna devojka, koja je tada imala samo 18 godina, dogovorila se sa R.K. za 500 kuna da će imati intimne odnose.

HTEO JE DA PLATI 65 EVRA ZA INTIMNI ODNOS, ALI PLATIO JE PREKO TRI HILJADE EVRA: Taman je počeo da se skida, ali onda...

Foto: Shutterstock

Prostitucija

 Međutim, umesto da ispuni svoje obećanje, ona je na prevaru ukrala njegov novčanik sa 27.000 kuna i pobegla. Ovaj događaj se dogodio iza jedne prodavnice u Samatovcima 2018. godine, ali je presuda stigla tek ovih dana.

U presudi se navodi da je devojka, danas majka troje dece od 23 godine, počela da "miluje po telu" R.K. i iskoristila njegovu nepažnju da mu ukrade novčanik. Ona je novčanik predala I.A. koji je stajao u blizini, a zajedno su ukrali i zadržali za sebe 27.000 kuna, čime su oštetili R.K. I.A. je brzo uhvaćen i smešten u istražni zatvor, dok je devojka uspela da izbegne hapšenje neko vreme.

Konačno, devojka je uhapšena i i ona je završila u istražnom zatvoru, te je osuđena na uslovnu kaznu zatvora od jedne godine, sa rokom provere od četiri godine. Sud je uzeo u obzir nekoliko olakšavajućih okolnosti, kao što je to što je devojka priznala krivično delo i izrazila kajanje zbog njega. Takođe, sud je uzeo u obzir i to što je devojka nezaposlena i što joj je centar za socijalni rad oduzeo decu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading