PUTNIK NAPAO VOZAČA PRED OČIMA PREPLAŠENIH PUTNIKA! Drama u autobusu na putu iz Banjaluke prema Prijedoru! (VIDEO)

Autor:

Svet

07.10.2023

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na snimku se čuje kako majka smiruje dete koje je bilo prestravljeno, dok su ostali putnici izražavali zabrinutost za situaciju.

PUTNIK NAPAO VOZAČA PRED OČIMA PREPLAŠENIH PUTNIKA! Drama u autobusu na putu iz Banjaluke prema Prijedoru! (VIDEO)

Foto: pixabay.com

Sinoćnja vožnja autobusa između Banjaluke i Prijedora pretvorila se u dramatičan incident kada je jedan od putnika napao vozača pred očima prestrašenih saputnika. Snimak ovog uznemirujućeg događaja, koji je zbog mraka niske kvalitete, pokazuje paniku među putnicima.

Snimak, koji je u posedu Srpskainfo, beleži trenutak napada i komentare preplašenih putnika. Na snimku se čuje kako majka smiruje dete koje je bilo prestravljeno, dok su ostali putnici izražavali zabrinutost za situaciju.

 

 

Svedoci događaja navode da se sukob između putnika i vozača prvo pretvorio u verbalnu raspravu, nakon čega je putnik pokušao napasti vozača i čak dohvatio volan. Situacija se dodatno pogoršala kada je napadač izvadio nož i počeo pretnjama uznemiravati vozača i ostale putnike.

Vozač je hrabro uspeo zaustaviti autobus u Mišinom Hanu, blizu Banjaluke, čime je sprečio eskalaciju situacije i veće povrede. Napadač je nakon napada pobegao sa mesta događaja, ali je ubrzo nakon toga lociran i uhapšen.

U ovom trenutku, istražitelji rade na utvrđivanju motiva napada i identiteta napadača. Važno je napomenuti da je među putnicima bilo i dece, čija je bezbednost ozbiljno ugrožena tokom ovog incidenta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading