"AKO TE NEKA DEVOJKA BUDE PITALA ZA NJEGA, MOLIM TE, RECI JOJ DA BEŽI!" Preminula devojka se drugarici žalila na ponašanje policajca: ON NIJE NORMALAN!

Autor:

Svet

23.09.2023

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poruke sugerišu i da nisu bili u vezi, suprotno onome što se prvobitno mislilo.

"AKO TE NEKA DEVOJKA BUDE PITALA ZA NJEGA, MOLIM TE, RECI JOJ DA BEŽI!" Preminula devojka se drugarici žalila na ponašanje policajca: ON NIJE NORMALAN!

Foto: shutterstock

Hrvatski mediji došali su u posed WhatsApp poruka koje je ubijena 21-godišnja devojka Mihaela Berak razmenjivala s 27-godišnjim policajcem Markom Smažilom, kao i onih koje je slala prijateljici.

Policajac ju je u sredu uveče ubio iz službenog pištolja u stanu u Osijeku. Policija je prvo tvrdila da se radilo o pucnju iz nehata prilikom "nemarnog rukovanja oružja", ali Državno tužilaštvo je policajca osumnjičilo za ubistvo.

Iz poruka proizlazi da su se znali vrlo kratko, za šta je hrvatski portal dobio nezvaničnu potvrdu i iz policije. Intenzivno su se, sudeći iz poruka, dopisivali oko nedelju dana. Skrinšotove je Mihaela slala svojoj prijateljici.

Žalila se, sudeći prema skrinšotovima, da mladi policajac "pravi dramu" i da je posesivan, iako se kratko poznaju. Te su poruke, prema informacijama tamošnjih medija, poslate u ponedeljak.

Poruke sugerišu i da nisu bili u vezi, suprotno onome što se prvobitno mislilo.

U subotu 9. septembra prijateljica je primila sledeću poruku: "Nervira me jer stalno traži neku potvrdu da je on meni dovoljan, da sam ja s njim ovo ono srećna, šta ja znam bokte, kao da smo u vezi".

Prijateljica pita: "Ček, koliko dugo vi pričate", a odgovor glasi: "Četiri dana".

"Ako te neka devojka bude pitala za njega, molim te reci da beži"

- Ako te ikad neka cura bude pitala za Šmazila, molim te reci da beži. Ja sam se uverila - neke su od poruka koje je primila Mihaelina prijateljica. Za policajca u porukama piše da je opsesivan, posesivan i manipulativan. U porukama stoji i da "nije normalan, čist u glavi".

- Ja sada ovo kažem, ne kažem da ga uvredim ili ponizim, ali ja stvarno mislim da on nije normalan, čist u glavi. Da je opsesivan, posesivan, poremećen. Manipulativan najviše - stoji u porukama. "Pravi dramu ni iz čega"

U porukama se navodi i da je "napravio dramu" i prijateljici se ukazuje da mu pogleda Instagram.

Ispod toga je poslat navodni skrinšot s policajčevog Instagrama na kom je u opisu profila poruka: "Never revenge, let them realize!!!" (Nikad osveta, neka sami shvate!!!).Među porukama je i sledeća poruka koju je navodno poslala Mihaela: "Posvađali smo se juče i rekla sam da se više ne želim viđati s njim. I onda je on ovo sve napravio", stoji uz skrinšotove s Instagrama. Jedan od skrinšotova je onaj s prethodno pomenutom rečenicom s Instagrama.

Na skrinšotovima koje su navodno razmenjivali Mihaela i policajac ona piše da ne može da veruje da on pravi dramu bez razloga i ni iz čega.

- Mihaela, ne pravim dramu ako sam rekao da sam sada posvećen samo tebi onda je tako - navodno piše policajac.

- Ne želim ti smetati, ali stvarno si super cura i uživam u tvom prisustvu. Neću ti više pisati, kada se budeš htela videti ili čuti tu sam - takođe je među porukama.

Među porukama je i sledeće: "Rekao sam ti da mi to ne radiš ali dobro sama biraš. Neću ti se više javljati i gotovo ako stvarno smatraš da mi ti nisi dosta. Ćao!". Skrinšotovi predati osječkoj policiji.

Prema saznanjima hrvatskih medija, skrinšotovi ovih WhatsApp poruka lično su dostavljeni osječkoj policiji, ali osoba koja ih je dostavila nije dobila nikakvu povratnu informaciju. Policija poruke ni službeno ni neslužbeno nije spominjala. 

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading