TOKOM RACIJE POLICIJA OTKRILA NESVAKIDAŠNJI ARSENAL ORUŽJA! Pljuštale krivične prijave u Baru!

Autor:

Svet

06.08.2023

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O događaju je obavešten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru koji je naložio da se protiv jedne osobe podnese krivična prijava.

TOKOM RACIJE POLICIJA OTKRILA NESVAKIDAŠNJI ARSENAL ORUŽJA! Pljuštale krivične prijave u Baru!

Foto: Profimedia

Crnogorska policija

Dve puške, pištolj, detonatorske kapisle, municiju pronašla je policija tokom pretresa na tri lokacije u Baru, sprovodeći aktivnosti na pronalasku oružja u ilegalnom posedu.

Postupajući po naredbama nadležnog sudije, barska policija je izvršila pretrese na tri lokacije koje koriste tri lica, te pronašla i oduzela dve puške, pištolj, 50 komada detonatorskih kapisli, četiri manja namotaja sporogorećeg  štapina, od kojih je na jednom bila postavljena detonatorska kapisla, kao i 51 komad municije različite vrste i kalibra, potvrdili su iz policije

O događaju je obavešten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru koji je naložio da se protiv jedne osobe podnese krivična prijava zbog sumnje da je izvršila krivično delo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, dok će se u odnosu na druge dve osobe, o eventualnoj pravnoj kvalifikaciji dela, izjasniti nakon veštačenja u Forenzičkom centru Uprave policije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading