OPŠTA ŠORKA U ULICI FRANJE TUĐMANA: Masovna tuča u Neumu, ima povređenih i privedenih

Autor:

Svet

28.07.2023

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protiv učesnika haotične situacije će biti podnete krivične prijave.

OPŠTA ŠORKA U ULICI FRANJE TUĐMANA: Masovna tuča u Neumu, ima povređenih i privedenih

Foto: youtube.com/AVAZ TV

Policija BiH na terenu

U Neumu je juče izbila masovna tuča u kojoj je bilo povređenih i privedenih osoba, a dok je policija smirivala haotičnu situaciju, došlo je do saobraćajne nezgode, potvrdio je MUP Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Kako navode iz MUP-a, HNK u PS Neum je juče prijavilo više građana da je u Ulici Franje Tuđmana došlo do narušavanja javnog reda i mira u većem obimu od strane više osoba.

- U narušavanju javnog reda i mira učestvovali su S. M. (37) iz Neuma, M. M. (33) iz Živinica, A.T. (47) iz Visokog, R.P. (28) iz Stoca, S.B. (40) iz Neuma tučom protiv S.D. (17) iz Stoca, M.M. (34) iz Neuma, A.Z. (25) iz Gračanice, M.B. (23) iz Neuma i T.P. (26) iz Gračanice. Lakše telesne povrede zadobili su M.A. i A. Z., a S.M. je zadržan u prostorijama Policijske stanice do otrežnjenja - saopštili su iz MUP-a HNK, prenosi Telegraf.rs.

Prilikom masovne tuče, kako navode došlo je i do saobraćajne nesreće u kojoj je S.B. vozilom marke Golf udario u desnu bankinu, a potom u opremu terase jedne picerije.

- Prilikom smirivanja nastale situacije došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj je oštećeno parkirano službeno vozilo marke VW Golf od strane vozila marke BMW kojim je upravljao R.P. - napominju iz MUP-a HNK.

Uviđaj saobraćajnih nesreća su izvršili pripadnici PS Neum i PS za SP Čapljina, navodi "Klix".

Iz MUP-a HNK navode da su preduzete sve potrebne mere, te sledi podnošenje krivičnih prijava protiv odgovornih osoba za haotičnu situaciju u Neumu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading