O REAKCIJI EPISKOPA METODIJA ĆE SE DUGO PRIČATI! Evo šta je uradio kada je ugledao predsednika Milatovića: OVO JE ČUDO! (VIDEO)

Autor:

Svet

02.05.2023

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je prvi put da crnogorski predsednik dođe na obeležavanje godišnjice stradalima u NATO bombardovanju

O REAKCIJI EPISKOPA METODIJA ĆE SE DUGO PRIČATI! Evo šta je uradio kada je ugledao predsednika Milatovića: OVO JE ČUDO! (VIDEO)

Foto: Facebook/beraneonline

Novoizabrani predsednik Crne Gore, Jakov Milatović, prisutvovao je u Murini obležavanju godišnjice NATO bombardovanja ove varošice i položio venac na spomenik nedužnim žrtvama, a dočekao ga je episkop budumljansko-nikšićki Metodije, koji nije mogao da sakrije uzbuđenje, da se posle ovoliko godina u Murinu našao predsednik Crne Gore.

-Ovo je čudo! Ovo je zaista čudo! Ovo su izgleda neka sretna vremena došla, da je na ovo mesto došao predsednik Crne Gore. A ovde je ustvari nama mesto, među njima svima... Ovo je zaista čudo, ponovio je episkop dok se srdačno rukovao i izljubio sa novim predsednikom Jakovom Milatovićem.

 

 

 

Oduševljenje nisu krili ni građani, koji su na povike episkopa uzvraćali sa: "Daće Bog!"

Ovo je prvi put da crnogorski predsednik dođe na obeležavanje godišnjice stradalima u NATO bombardovanju.

Milatović je poručio da je ovde prvenstveno došao kao čovek, a onda i kao novoizabrani predsednik da oda počast nevino stradalim žrtvama i da se na neki način izvini u ime države Crne Gore na prethodnom maćehinskom odnosu prema ovakvom danu i prema ovoj velikoj žrtvi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading