MOĆNICI DRHTE! Novak Đoković PIŠE KNJIGU! Nole OTKRIVA sve TAJNE i NEPRAVDE koje je DOŽIVEO u KARIJERI!

Autor:

Sport

16.01.2024

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo će izazvati pravi potres u teniskom svetu..

MOĆNICI DRHTE! Novak Đoković PIŠE KNJIGU! Nole OTKRIVA sve TAJNE i NEPRAVDE koje je DOŽIVEO u KARIJERI!

Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser planete Novak Đoković u sredu će igrati meč drugog kola Australijan opena protiv domaćeg igrača Alekseja Popirina.

Za razliku od ponedeljka, kada je otkazao trening, Nole je u utorak odlučio da izađe na jedan od terena u Melburn parku.

Nakon što je završio obaveze, razgovarao je najbolji teniser svih vremena sa srpskim medijima o uopštenim temama, a otkrio je da piše knjigu.

- Biće, biće, doći će autobiografija. Ipak, pre autobiografije će da dođe druga knjiga koju sam već samostalno počeo da pišem, ali ću verovatno potražiti pomoć oko svega toga. To bi trebalo da bude nastavak knjige ‘Serviraj za pobedu’, reč će biti o ishrani, oporavku, treningu, dakle više tehničke prirode - rekao je Đoković, pa nastavio:

- Autobiografija će doći jednog dana, najverovatnije kada završim karijeru. Biće natenane, ne želim sa time da žurim jer ima toliko toga da se kaže. Biće ispričano mnogo toga, kad više ne budem viđao ove ljude - ha-ha, šalim se naravno - zaključio je Novak.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

Iako je Đoković bio nasmejan, nema sumnje da će zaista otkriti u svojoj autobiografiji sve nepravde sa kojima se suočavao.

Australijan open 2024

Prvi ovogodišnji grend slem turnir počeo je u nedelju, 14. januara, a završiće se 28. januara, kada će biti odigrana finala u muškom singlu, odnosno ženskom dublu.

Srbija u Melburnu ima samo jednu žensku predstavnicu, a to je Aleksandra Krunić, pošto su Olga Danilović i Natalija Stevanović ispale u kvalifikacijama, kao što je bio slučaj i sa Hamadom Međedovićem u muškoj konkurenciji.

Što se muškog singla tiče, Srbiju su predstavljali Novak Đoković, Laslo Đere, Dušan Lajović i Miomir Kecmanović, ali su sada već u konkurenciji ostali samo Nole i Miša.

Svi pomenuti, osim Noleta, oprobaće se i u konkurenciji parova, a pored njih tu je i dubl specijalista Nikola Ćaćić.

Titulu na Australijan openu u muškom singlu brani neprikosnoveni Novak Đoković, koji je turnir u Melburnu osvajao već deset puta, a prošle godine je u finalu pobedio Stefanosa Cicipasa. Sa druge strane, u ženskoj konkurenciji je prethodne sezone pehar osvojila Arina Sabalenka, koja je u borbi za trofej savladala Elenu Ribakinu.

Ovogodišnji Australijan open igra se za ukupni nagradni fond od 52,3 miliona američkih dolara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading