OVO ČEKA CEO SVET! Poznato kada će Đoković početi pripreme za novu sezonu!

Autor:

Sport

07.12.2023

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak će u 2024. godinu ući kao najbolji na svetu.

OVO ČEKA CEO SVET! Poznato kada će Đoković početi pripreme za novu sezonu!

Foto: www.profimedia.rs

Kondicioni trener Novaka Đokovića, Marko Paniki otkrio je da pripreme za novu sezonu kreću 10. decembra. Najuspešniji teniser svih vremena je prethodnu okončao osvajanjem titule na Završnom Mastersu u Torinu, ali i porazom sa selekcijom Srbije u polufinalu Dejvis kupa u Malagi.

Posle toga je Nole otišao na zasluženi odmor, koji neće, ipak, dugo trajati, jer već početkom iduće nedelje kreće sa treninzima.

- Njegova motivacija je uvek najveća, ne pada. Sa treninzima počinjemo 10. decembra. Onda on ide u Australiju i startuje na Turu ponovo - rekao je Marko Paniki.

Republika

Foto: instagram.com/marco_panichi1

Marko Paniki slavi sa stručnim štabom i Novakom

Italijanski stručnjak je na predavanju održanom na teniskoj akademiji Oltrepo u Kodevilji govorio i o Novakovom talentu.

- Razloga je više, ali svako razmatranje mora poći od toga da je Nole genetski fenomen. Onaj koji je sposoban da sve radi jednostavno i u kontinuitetu, ali i sposoban da radi ono što drugi nisu. Nije uvek moguće kopirati ga - istakao je Paniki.

Podsetimo, Novak će 27. decembra učestvovati na egzibiciji u Rijadu, gde će mu rival biti drugi teniser sveta i najveći rival Karlos Alkaraz iz Španije.

Potom sledi igranje na Junajted kupu u Pertu, gde će se selekcija Srbije igrati u konkurenciji Kine i Češke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading