ORGANIZATORI OBJAVILI RASPORED! Poznato kada Natalija i Đere igraju svoje mečeve!

Autor:

Sport

07.07.2023

22:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelnici Vimbldona objavili su raspored za šesti dan Vimbldona.

ORGANIZATORI OBJAVILI RASPORED! Poznato kada Natalija i Đere igraju svoje mečeve!

Foto: Starsport

Laslo Đere

Dan posle pobede i najvećeg uspeha u karijeri, plasmanom u treće kolo, Natalija Stevanović će izaći na teren 2, od 12 časova, a njena rivalka biće Petra Kvitova.

Srpska teniserka je danas izbacila Nemicu Tamaru Korpač, a u prethodnoj rundi je već eliminisala jednu Čehinju. Tada je pobedila Barboru Krejčikovu na startu turnira, ali nema sumnje da je sada očekuje još teži posao.

Ako se gledaju dosadašnje partije Stevanovićeve, sve je moguće i Natalija se sigurno neće predati unapred.

Odmah iza nje na istom terenu program srpskih tenisera upotpuniće Laslo Đere, koji če takođe imati jako težak posao protiv Stefanosa Cicipasa.

Foto: Tanjug/AP

 

Ono što može biti prava šansa za našeg predstavnika je umor Grka, koji je svoj meč završio u petak kasno pobedivši Britanca Endija Mareja.

Laslo je od početka Vimbldona porazio dva sjajna američka servera Makisima Kresija i Bena Šeltona, te će sa velikim samopouzdanjem izaći na megdan petom teniseru sveta, Stefanosu Cicipasu.

Osim toga, Đere je rivala dva puta ozbiljno namučio u njihovim međusobnim duelima, pa bi sada mogao da ode i korak dalje. Samim plasmanom u treće kolo je napravio najveći uspeh na Vimbldonu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading