ĐOKOVIĆ I JOKIĆ ZAJEDNO JAŠU - Novak podelio hit crtež dva srpska šampiona

Autor:

Sport

24.06.2023

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na crtežu koji je Nole podelio na Instagram "storiju" Nikola i on se nalaze na zaprešnim kolima koje vuče Džokerov konj, nose trofeje šampiona Rolan Garosa i NBA lige, nazdravljaju pićem i slušaju verovatno srpske narodnjake.

ĐOKOVIĆ I JOKIĆ ZAJEDNO JAŠU - Novak podelio hit crtež dva srpska šampiona

Foto: Starsport

Nikola Jokić i Novak Đoković

Novak Đoković i Nikola Jokić su veliki šampioni, ali i veliki prijatelji. Dok je srpski teniser osvajao rekordan 23. grend slem na šljaci Rolan Gaorsa, Džoker mu je slao reči ohrabrenja, a onda je košarkaš od Noleta dobijao podršku i čestitke kada je odveo Denver do titulu u NBA ligi.

Foto: prinstcreen/instagram.com/djokernole

 

To je bio povod jednom navijaču srpskih asova da napravi njihovu zajedničku fotografiju u formi crteža i da to objavi na društvenim mrežama, a podelio ju je i najbolji teniser sveta. Na crtežu se Đoković i Jokić nalaze na zaprešnim kolima koje vuče Džokerov konj.


Oni nose trofeje šampiona Rolan Garosa i NBA lige koje su osvojili nedavno, a pritom nazdravljaju pićem, neki bi rekli rakijom sudeći po veličini čaša, ali i slušaju muziku sa starog kasetofona, da se naslutiti srpske narodnjake. Na sve to Novak je dodao emotikone u znak slavlja i tako još jednom podsetio ceo svet na dominaciju srpskih sportista.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading