RAFAEL NADAL PRESKAČE ROLAN GAROS? Legendarni teniser šokirao planetu!

Autor:

Sport

06.05.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li smo već odgledali poslednji Rafin "ples u Bulonjskoj šumi?

RAFAEL NADAL PRESKAČE ROLAN GAROS? Legendarni teniser šokirao planetu!

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal

Sve je više turnira koja Rafael Nadal "preskače". Popularni "bik sa Majorke" neće učestvovati ni na predstojećem Mastersu u Rimu, potvrdio je jedan od najboljih tenisera u istoriji.

Tridesetsedmogodišnji teniser je istakao da se bolje oseća, ali da mu povreda mišića leve noge još ne dozvoljava da se vrati na teren.

- Pozdrav svima! Veoma mi je žao što moram da objavim da neću moći da budem u Rimu. Svi znate koliko me boli što propuštam još jedan od turnira koji su obeležili moju profesionalnu i ličnu karijeru uz svu ljubav i podršku italijanskih tifoza - poručio je Nadal i nastavio:

- Uprkos tome što sam primetio poboljšanje poslednjih dana, bilo je mnogo meseci a da nisam bio u mogućnosti da treniram na visokom nivou. Proces adaptacije ima svoje vreme i nemam izbora nego da to prihvatim i nastavim da radim.

Jasno je da ovakve vesti plaše njegove fanove, jer je očigledno da je kraj karijere blizu, a sada se pojavila i strepnja da Španca nećemo videti ni na Rolan Garosu.

Foto: Tanjug/AP

Bjorn Borg, bivši švedski teniser

Povodom toga se oglasio Bjorn Borg, legenda švedskog tenisa, koji je izjavio da postoji šansa da Rafu nećemo videti u Parizu, što bi predstavljalo svojevrsni šok.

- Rafa mi je dobar prijatelj. Znam da se muči pomalo sa svojim telom. Znam to odavno. Nažalost, neće igrati u Rimu, ali svi želimo da ga vidimo na Rolan Garosu. Ako ne bude mogao da se spremi, neće ni igrati - jasan je Šveđanin.

Ipak, dodao je da se nada da će ipak osvajač 22 grend slem titule uspeti da se oporavi do početka predstojećem turnira.

- Rafa je Rafa, jedan je od najvećih svih vremena. Nadam se da će igrati na Rolan Garosu - poručio je Borg.

Rolan Garos je na programu od 28. maja do 11. juna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Marko

07.05.2023 15:32

Cekamo te Rafa, uvek za tebe!