VAŽNO SAOPŠTENJE: Oglasio se Novak Đoković pred start TENISKE SEZONE!

Autor:

Sport

15.12.2022

08:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Objava srpskog igrača na društvenim mrežama privukla je veliku pažnju.

VAŽNO SAOPŠTENJE: Oglasio se Novak Đoković pred start TENISKE SEZONE!

Foto: www.profimedia.rs

Srpski teniser Novak Đoković

Novak Đoković, trenutno peti teniser sveta po ATP listi, polako završava pripreme za predstojeću tenisku sezonu, koja će za našeg igrača početi 2. januara na turniru u Adelejdu.

Ipak, naš igrač će se za turneju u Australiji spremati u Dubaiju, gde ga od 19. decembra očekuje nastup u Teniskoj svetskoj ligi, takmičenju koje podseća na Hopman kup. Đoković će pre Dubaija ići u Dohu, gde će prisustvovati finalu Svetskog prvenstva, a zatim ide putem Emirata, gde će u timu sa Grigorom Dimitrovim, Arinom Sabalenkom i Paulom Badosom probati da dođe do titule.

Pred turnir u Dubaiju, Đoković je na društvene mreže postavio video poruku u kojoj poziva sve navijače u Emiratima da dođu na turnir i podrže njegov tim.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

- Veoma sam uzbuđen što ću nastupiti na Svetskoj teniskoj ligi u Dubaiju zajedno sa Grigorom Dimitrovim, Arinom Sabalenkom i Paulom Badosom, radujem se jer ćemo podeliti neke sjajne trenutke i na terenu i van njega. Neka velika imena će učestvovati, i siguran sam da će biti veoma uzbudljivo za sve koji vole tenis, i siguran sam da ćemo na najbolji način pokazati šta znamo na terenu i doneti vam dosta smeha, pozitivne energije i zabave za sve navijače i novu sezonu započeti na najbolji mogući način - izjavio je osvajač 21 Grend slem titule.

Već je poznat raspored Noletovih duela u Dubaiju. On će 20. decembra igrati protiv Zvereva, dan kasnije, 21. decembra, protiv Nika Kirjosa, dok će 23. decembra odmeriti snage sa Feliksom Ože-Alijasimom.

Prvi pravi izazov za Novaka u sledećoj sezoni počinje 16. januara, kada kreće Australijan open, na kom će Đoković pokušati da dođe do jubilarne desete titule u Melburnu.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading