NOVAK JE TO ZASLUŽIO: Dijana ne može da sakrije emocije!

Autor:

Sport

28.01.2022

21:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi ga ne vole samo jer je od njih bolji. Neretko taj osećaj prelazi i u mržnju, ali i pored svega što nepravedno doživljava, najbolji teniser sveta dobija nagrade sa svih strana, pa čak i kada one nisu direktno vezane za teniski teren.

NOVAK JE TO ZASLUŽIO: Dijana ne može da sakrije emocije!

Foto: Starsport

Dijana i Novak Đoković

Dijana Đoković, majka Novaka Đokovića kroz svoj život imala je mnogo prilike da se raduje i bude ponosna na svog sina. Bilo je i teških trenutaka, ali je o njemu uvek govorila sa puno emocija:

- Jako sam ponosna na njega i to što je ličnost decenije. Upravo je on taj koji je to i zaslužio i koji treba to da dobije. Kao majka sam jako ponosna i srećna i ispunjeno mi je srce - rekla je Dijana, koja je nedavno umesto sina primila pomenutu nagradu.

Otišla je na ceremoniju, iako ne voli da se pojavljuje preterano u javnosti.

- Bilo mi je teško, imala sam tremu. Nije mi lako da bude u fokusu javnosti, ja imam tremu i dok on igra, ali pred kamerama ovako i na sceni nisam navikla baš - iskrena je Dijana.

- Ja ovu nagradu, doživljavam kao svoju. Jer smo ceo život zaista ulagali u njega i njega doživljavam kao velikog pobednika. Svaka pobeda njegova je i moja pobeda i svih nas, naravno - zaključila je majka Dijana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading