SRAMOTA! Na Australijan openu ne računaju na Novaka - NEČUVENO!

Autor:

Sport

25.12.2021

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski teniser Andrej Rubljov govorio je o neizbežnoj temi vakcinacije, kao i učešću Novaka Đokovića na predstojećem Australijan openu.

SRAMOTA! Na Australijan openu ne računaju na Novaka - NEČUVENO!

Foto: Printscreen/Youtube/Starsport/Ilustracija

Na prvom Grend slemu u sezoni mogu da igraju samo vakcinisani teniseri, a Novak još nije otkrio da li se vakcinisao.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Andrej Rubljov

- Koliko sam razumeo iz onoga što sam pročitao, oni ne računaju na njega. Ovo je kao poker meč, čekamo da vidimo ko će prvi da popusti. Deluje mi da Novak jednostavno neće otići na Australijan open. Deluje da će Nadal igrati. Ali, ako Novak ne bude igrao, biće čudno. Pošto onda sledi američka turneja, gde takođe moraju svi da budu vakcinisani. Vakcinacija je jako bitna i moraju svi da se vakcinišu. Ipak, mislim da treba da postoji i izbor. Ako neko neće da se vakciniše i želi da ostane kod kuće, to je njegova odluka- rekao je Rubljov za "Eurosport".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
kiki

25.12.2021 16:45

A sta sa osobama koje iz zdravstvenih razloga ne smeju da prime ni jednu vrstu vakcine? - Hoce li biti streljani posto se tako zestoko namecu uslovi - VAKCINISAN?