IVANA ŠPANOVIĆ U DRUŠTVU TRI MUŠKARCA: Razvijaju timske odnose (FOTO)

Autor:

Sport

31.03.2024

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spremanje u punom jeku.

IVANA ŠPANOVIĆ U DRUŠTVU TRI MUŠKARCA: Razvijaju timske odnose (FOTO)

Foto: printscreen/Instagram/Ivana Spanovic

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović priprema se za izazove koji je očekuju ove godine, pre svega Olimpijske igre ovog leta, gde želi da osvoji još jednu u nizu zlatnih medalja.

U duhu tih priprema, Španovićeva, koja je proživljavala dramu pre nekoliko meseci zbog razvoda, podelila je na društvenim mrežama sliku na kojoj provodi vreme sa nekoliko muškaraca u restoranu.

Republika

Foto: Instagram/ivanaspanovic

Instagram "stori" Španovićeve

Naime, radi se o zajedničkom druženju sa Strahinjom Jovančevićem, srpskim atletičarem koji je specijalista za disciplinu skok u dalj, potom Darkom Pešićem, crnogorskim atletičarem koji se bavi kombinovanim disciplinama, i Goranom Obradovićem, trenerom koji ih sve zajedno sprema.

Na slici je napisala i "Team building" što, prevedeno sa engleskog, predstavlja razvijanje odnosa u timu u svrhu što boljeg rada i uspeha. 

Podsetimo, osim zlata u Budimpešti, ogroman uspeh Ivana je ostvarila na Olimpijskim igrama 2016. u Rio de Žaneiru kada je osvojila bronzanu medalju, rezultatom 7.08 m, što je bio novi nacionalni rekord Srbije na otvorenom.

Dana 5. marta 2017. godine osvojila je zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u dvorani i postavila novi nacionalni rekord 7,24m, kao i najbolji svetski rezultat u toj sezoni i treći svih vremena u zatvorenom.

U Istanbulu 2023. godine na dvoranskom prvenstvu Evrope osvojila je bronzanu medalju sa preskočenih 6,91 m. Treba reći da je ona petostruka pobednica Dijamantske lige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading