ZAVOLITE ODBOJKU UZ STRUČAN TIM! Borac Starčevo pravi buduće šampione!

Autor:

Sport

17.11.2023

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbojka je ponovo u centru pažnje

ZAVOLITE ODBOJKU UZ STRUČAN TIM! Borac Starčevo pravi buduće šampione!

Foto: Privatna arhiva

Godinama unazad gledali smo naše odbojkaše i odbojkašice kako postižu vrhunske rezultate na svim takmičenjima. Skidali smo njihove poteze i trudili se da dobro dočekamo loptu, blokiramo, ali i da postignemo as. 

Odbojka je poslednjih godina veoma popularna i zbog toga se mnoga deca odlučuju baš za ovaj sport. Tom prilikom smo razgovarali i sa predsednikom Odbojkaškog kluba Borac Starčevo Jovanom Jovićem

On je istakao da su časovi u njihovom klubu besplatni za dečake i devojčice i svi koji žele da se oprobaju su dobro došli.

- Veliki broj dečaka i devojčica prođe kroz našu školu. Tokom prošle godine prošlo je oko 150 dece. Treninge držimo u Hali sportova u Starčevu i svi koji žele mogu da se oprobaju. Jedno vreme je bila popularnija muška odbojka, pa ženska, to se menja od sezone do sezone. Onda je pala popularnost, a sad je opet na vrhuncu - rekao je Jović.

On je istakao da su treninzi besplatni i da su prilagođeni svakom uzrastu. 

- Da bi se neko dete bavilo sportom kod nas potrebna je samo osnovna oprema, ništa više. Znači patike, šorc i majica, kao za fizičko. Treninzi su besplatni i ne naplaćuju se, svako ko želi može da se bavi ovim sportom - rekao je Jović. 

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading