NISU SAMO FUDBALERI U ELITI: Crvena zvezda se plasirala U LIGU ŠAMPIONA!

Autor:

Sport

09.09.2023

20:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajne vesti stižu iz Nemačke.

NISU SAMO FUDBALERI U ELITI: Crvena zvezda se plasirala U LIGU ŠAMPIONA!

Foto: Starsport

Delije

Vaterpolisti beogradske Crvene zvezde igraće u grupnoj fazi Lige šampiona ove sezone u Grupi C sa mađarskim Ferencvarošem, Jadranom iz Herceg Novog i splitskim Jadranom.

Foto: VK Crvena zvezda

BRAVO: Vaterpolisti Zvezde

Zvezda se preko kvalifikacija koje su igrane u nemačkom gradu Hanoveru domogla grupne faze vaterpolo elite. Crveno-beli su juče pobedili špansku Barselonu rezultatom 14:9, zatim jutros bili bolji od grčkog Apolona rezultatom 12:10, a naposletku i od domaćeg Hanovera sa ubedljivih 14:6 (3:2, 1:1, 5:1, 5:2) za potvrdu plasmana u najjače evropsko vaterpolo društvo.

Golove za vaterpoliste Crvene zvezde su postigli: Milojević i Radović po tri, Marković, Basara i Vukićević po dva, Subotić i Seman po jedan, dok su strelci za Hanover pogodili: Ješke i Milardović po dva gola, a Lozina i Benić po jedan.

Crveno-beli vaterpolisti, koje predvodi sjajni trener Aleksandar Filipović, aktuelni su vice-šampioni naše države, a prošle sezone su osvojili nacionalni Kup Srbije. U odnosu na minulu kalendarsku godinu, slabiji su najboljeg strelca Veljka Tankosića, ali su uprkos tome pokazali da su ekipa za velika dela i predstavljaće Srbiju na evro-sceni.

Osim Zvezde, od ranije je poznato da će VK Novi Beograd igrati grupnu fazu elitnog klupskog vaterpolo takmičenja, a šansu da se plasira među najbolje u Ligu šampiona ima i VK Radnički iz Kragujevca, koji igra kvalifikacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading