POTPUNA DOMINACIJA SRPKINJA: Odbojkašice UBEDLJIVE protiv Švedske, sledi četvrtfinale!

Autor:

Sport

28.08.2023

18:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi trijumf izabranica Đovanija Gvidetija.

POTPUNA DOMINACIJA SRPKINJA: Odbojkašice UBEDLJIVE protiv Švedske, sledi četvrtfinale!

Foto: OSSRB

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije obezbedila je plasman u četvrtfinale Evropskog prvenstva, pošto je sa ubedljivih 3:0 porazila selekciju Švedske, po setovima (25:17, 25:13, 25:16).

Naša selekcija se iz Genta preselila u Brisel, gde ju je čekala reprezentacija Švedske, u meču osmine finala. Ono što je mnoge zanimalo jeste kakvo je stanje Tijane Bošković, koja je doživela blagu povredu u grupnoj fazi, ali se našla u startnoj postavi i tako je otklonila sve sumnje oko situacije sa povredom.

Sva tri seta su ličila jedan na drugi. Srbija je rano stizala do osetne prednosti, koju je uspevala da bez problema očuva da kraja i stigne do trijumfa nad, objektivno dosta slabijim protivnikom.

Foto: OSSRB

Odbojkašice Srbije

Nezaustavljiva je ponovo bila Tijana Bošković, koja je upisala 25 poena, a za čije razorne udarce Šveđanke nisu imale nikakvo rešenje.

Na taj način su naše odbojkašice postale sedma selekcija koja je obezbedila plasman u četvrtinu finala. Poslednji će biti poznat večeras, nakon što svoj duel, čiji je početak zakazan za 20 časova, odigraju Ukrajina i Češka. Upravo će pobednik ovog susreta biti rival Srbiji u meču četvrtfinala.

U ostalim četvrtfinalim susretima će snage odmeriti Italija i Francuska, Turska i Poljska, odnosno Holandija i Bugarska, a upravo je bolji iz poslednjeg para mogući rival našoj selekciji u potencijalnom polufinalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading