BOMBA U SVETU RUKOMETA: Petar Nenadić pojačava jedan od najboljih klubova Evrope!

Autor:

Sport

01.03.2023

13:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš rukometaš se nalazi pred sjajnim transferom.

BOMBA U SVETU RUKOMETA: Petar Nenadić pojačava jedan od najboljih klubova Evrope!

Foto: Tanjug/AP

Srpski rukometaš Petar Nenadić se nalazi na korak od prelaska u francuski Pari Sen Žermen, pišu specijalizovani rukometni mediji.

On bi u glavni grad Francuske trebalo da stigne kao zamena za Nikolu Karabatića, koji će pauzirati neko vreme zbog zdravstvenih problema.

Nenadić je do skoro igrao u mađarskom Vespremu, ali se tamo sukobio sa Momirom Ilićem, trenerom ove ekipe, a nakon toga je i usledila suspenzija zbog nediscipline. Nedugo zatim je usledio i raskid ugovora.

Foto: Starsport

Petar Nenadić u dresu reprezentacije Srbije

Sada se naš igrač nalazi pred prelaskom u PSŽ, ali i dalje nije poznato da li će Francuze pojačati samo do kraja ove sezone, ili će ugovor biti potpisan na godinu i po dana.

Nenadić je karijeru počeo u Crvenoj zvezdi  a potom je igrao za Algesiras i Barselonu u Španiji, mađarski Segedin, danski Holstebro, poljsku Vislu i nemački Fukse, a od 2018. godine je bio član Vesprema. 

On je 2019. proglašen za najboljeg rukometaša Evrope, a bio je MVP regionalne SEHA lige 2021. Sa reprezentacijom Srbije je osvojio srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu 2012. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading