MMA BORAC PODBO ŠAMPIONA: Neće prihvatiti borbu - on bi POGINUO!

Autor:

Sport

03.04.2022

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pun samopuzdanja.

MMA BORAC PODBO ŠAMPIONA: Neće prihvatiti borbu - on bi POGINUO!

Foto: Tanjug/AP

MMA borac Francis Enganu je postigao velike uspehe u poslednje vreme. Prvak je teške katergorije u UFC, a u janurau je pobedio Sirila Gana za odbranu pojasa.

Kamerunac za sebe smatra da ne pobeđuje samo zbog čiste snage, već i zbog sjajne tehnike koju je stekao. Ipak, ima nesuglasice sa UFC, najviše zbog visine honorara. Zato se često govori o revijalnim mečevima protiv popularnih boksera, kao što je Tajson Fjuri.

- Jasno je da Fjuri neće prihvatiti borbu po MMA pravilima. To se neće dogoditi. Pa, poginuo bi. Kada teškaši u UFC oktagonu upute udarce, svako svakoga može da nokautira. To je činjenica. Vrlo je teško da se dođe do sudijske odluke - izjavio je Enganu za američke medije.

 

 

Enganu ima skor od 17 pobeda, od kojih je 12 nokautom i tri poraza. Tajson Fjuri u boksu ima 31 pobedu i jednu nerešenu borbu. Još uvek ne zna za poraz

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading