EKIPA ZA ZLATO: Objavljen spisak odbojkašica za EP - povratak STRAŠNE IGRAČICE, ali i BEZ UZDANICE!

Autor: Republika

Sport

18.08.2021

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Zoran Terzić odredio je spisak odbojkašica za Evropsko prvenstvo u Beogradu koje je na programu od 19. avgusta do 4. septembra.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Odbojkašice Srbije

Na spisku selektora Terzića nalaze se tehničari Maja Ognjenović i Slađana Mirković, korektori Tijana Bošković, Ana Bjelica i Sara Carić, blokeri Milena Rašić, Stefana Veljković, Mina Popović i Jovana Kocić, libera Silvija Popović i Jelena Blagojević i primači Bianka Buša, Katarina Lazović i Bojana Milenković.

Da naglasimo, Stefana Veljković nije igrala na Olimpijskim igrama u Tokiju zbog porođaja, a primač Brankica Mihajlović ima ima povredu leđa koja je sprečila da bude na terenu tokom Olimpijskih igara, stoga je sad nema u sastavu.

Izabranice Zorana Terzića igraju u grupi A, a tu se nalaze još i Rusija, Belgija, Azerbejdžan, Francuska i Bosna i Hercegovina.

Odbojkašice imaju nameru da potvrde dominaciju u Evropi, a napad na treće uzastopno zlato, četvrto ukupno, se podrazumeva na domaćem terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading