DA LI JE OVO NEPOŠTOVANJE? Zvezdine šanse protiv Olimpijakosa MINIMALNE! Pobeda Pirejaca je SIGURNA koliko i da Partizan GAZI ALBU!

Autor:

Sport

04.04.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kladionice su dale svoje procene.

DA LI JE OVO NEPOŠTOVANJE? Zvezdine šanse protiv Olimpijakosa MINIMALNE! Pobeda Pirejaca je SIGURNA koliko i da Partizan GAZI ALBU!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana večeras igraju pretposlednje kolo Evrolige (33.) protiv Olimpijakosa, odnosno Albe. Klub sa Malog Kalemegdana će dočekati bratski tim iz Pireja od 19.00 časova, dok crno-beli hvataju poslednji vagon za plej-in fazu protiv nemačkog fenjeraša. 

Shodno tome, kladionice su procenile da "parni valjak" ima značajno velike šanse da sebi osigura pobedu pred okršaj sa Valensijom, koji bi potencijalno mogao da reši sve. 

Konkretno, pobeda izabranika Željka Obradovića plaća se kvotom 1.25. Sa druge strane, iznenađenje Albe može vam doneti skoro 4.5 puta uloženog iznosa. To znači da biste na 1000 dinara uloženih na Partizan profitirali nekih 250 dinara, dok bi vas Berlinci častili sa 3500. 

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana

Ipak, zanimljivo je da bukmejkeri uopšte ne daju Crvenoj zvezdi ozbiljne šanse. Iako crveno-beli nisu pokazali svoj pun potencijal u Evroligi ove sezone, mnogi zaboravljaju šta je grotlo Arene. Takođe, u pitanju je bratska ekipa, a delije i navijači Olija uvek prave zajedničku žurku na tribinama. Zbog svega toga, teško da će izabranici Jorgosa Barcokasa tako lako pokoriti Mali Kalemegdan, a videli smo šta se događa sa onima koji se opuste protiv Teodosića i ekipe na primeru Virtusa. 

Foto: Starsport

Košarkaši Zvezde protiv Virtusa

U svakom slučaju, pobeda Zvezde se plaća kvotom 3.80, što će reći da sa 1000 uloženih, podižete 3800 dinara. Brejk Grka se vrednuje sa sitnih 1.40 , što znači da je samo 0.15 razlika između vrednosti trijumfa Olija i Partizana. 

Teško da Crvena zvezda u Areni pred svojim navijačima može da se samerava sa Albom na svom terenu, ali to je ono što kladionice u suštini navode. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading