TRENER OLIMPIJAKOSA UPOZORAVA: Utakmica protiv Zvezde NIJE PRIJATELJSKA!

Autor: M. M.

Sport

03.04.2024

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jorgos Barcokas oprezan pred beogradski duel.

TRENER OLIMPIJAKOSA UPOZORAVA: Utakmica protiv Zvezde NIJE PRIJATELJSKA!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde dočekaće sutra od 19.00 ekipu Olimpijakosa u okviru 33. kola Evrolige, a trener atinskih crveno-belih Jorgos Barcokas poziva na oprez.

Po njegovim rečima, iako navijači dva kluba gaje prijateljske odnose, najavljuje tešku borbu u Beogradu. Podsetimo, Zvezda je izgubila šanse da se nađe u završnici elitnog takmičenja, dok su Grci u gornjem delu tabele kolo pre kraja ligaškog dela šampionata.

- Petrušev je van tima, sa ciljem da pokuša da igra protiv Peristerija. A Milutinov je van jer je odradio je dva timska treninga, ali razumete da posle dva i po meseca van terena nisam mogao da ga stavim u tim psoel samop dva treninga - rekao je Barcokas i osvrnuo se na sam meč:

- Ne treba potcenjivati protivnika. To je već dokazano. Sve indiferentne ekipe, bez rezultatskog pritiska, igraju slobodnije. U Crvenoj zvezdi definitivno imaju velike sposobnosti i mnogo talenata. Podrazumeva se da je to utakmica iste ozbiljnosti i istog pristupa kao i prošlonedeljna utakmica sa Partizanom. Mislim da su se svi oporavili od povreda. Teodosić se podrazumeva da ima ogromnu sposobnost kreiranja. Nedović je postigao 30 poena protiv Reala. Imaju mnogo talenta, kao i ceo tim. Pokušaćemo da nametnemo svoj način igre.

Prisetio se prošlogodišnjeg poraza u Areni.

- Atmosfera je zaista topla za Olimpijakos, ali prošle godine smo tamo izgubili, pranije smo, sećam se, pobedili jako teško. Protivniku je uvek teško da igrati sa Crvenom zvezdom i zbog kvaliteta tima, ali i zbog intenziteta koji navijači ulažu tokom meča. Tako da to nikako ne smatramo prijateljskim susretom - zaključio je Jorgos Barcokas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading