PARTIZAN GUBI U PODGORICI NA POLUVREMENU! Da li je OVO KRAJ šampionskih SNOVA?!

Autor:

Sport

24.03.2024

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli ponovo posrću u prvenstvu Jadrana.

PARTIZAN GUBI U PODGORICI NA POLUVREMENU! Da li je OVO KRAJ šampionskih SNOVA?!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana gostuju u Podgorici ekipi Studentskog centra u okviru 24. kola ABA lige. Rezultat nakon odigranog prvog poluvremena je 41:38. 

Trenutno je četiri igrača u redovima Željka Obradovića izjednačeno na listi strelaca. Pi Džej Doužer, Kevin Panter, Džejms Naneli i Danio Anđušić imaju po pet poena kraj svog imena. 

Što se Studentskog centra tiče, najviše se ističe Obri Dokins sa ćak 12 koševa.

 

 

Partizan se prilično muči u na obe strane parketa. Napadački, Derbi je primenio ovosezonsku taktiku mnogih evroligaških ekipa, čvrsto držeći Kevina Pantera i ne dopuštajući mu da pronađe poziciju na otvaranju iz pika.

O defanzivi crno-belih ne treba dodatno govoriti jer su za poluvreme primili 41 koš od ekipe koja se grčevito bori za ulazak u plej-of AdmiralBet ABA lige. 

Ukoliko ovako nastave, Željkovi izabranici bi vrlo lako mogli da dođu do sedmog poraza u sezoni. Time bi kaskali za košarkašima Budućnosti za jednu pobedu i u velikoj meri bi ušli demotivisani u duel sa drugom podgoričkom ekipom, koji bi odlučivao o tome koja ekipa će biti drugoplasirana. 

Podsećamo da da pozicija dva sa sobom nosi izbegavanje Crvene zvezde do samog finala šampionata Jadrana. 

Nije Derbi ekipa koja leži Partizanu. O tome svedoči prošlosezonski okršaj u plej-ofu. Tada su Podgoričani napali demotivisane crno-bele posle kontroverznog ispadanja od Reala u četvrtfinalu Evrolige, i zamalo napravili najveće iznenađenje sezone. 

Ipak, provukli su se Obradovićevi momci, izvukli pobedu u seriji od 2:1, i potom osvojili Jadran. 

Partizan je trenutno trećeplasirana ekipa AdmiralBet ABA lige sa učinkom 17-6, dok Studentski centar nastavlja napad na plej-of mesto sa skorom 11-12, čime leže na devetoj poziciji, iza Splita.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading